A férfi tekéseknél

2023.02.03. 10:00

Hazai kupameccs

A férfi tekecsapat magyar kupa nyolcaddöntőjénben a Zengő Alföld Szegedi TE szombat 12.30-tól, majd 14.30-tól lejátssza mindkét találkozóját a pályabezárása miatt a dupla szegedi meccshez hozzájáruló Köfém SC ellen.

M. J.

Újra Szegeden láthatják a csapatot a Zengő Alföld szurkolói.

Fotó: Gémes Sándor

Régen szerepelt tétmérkőzésen hazai pályán a Zengő Alföld Szegedi TE. Egészen pontosan tavaly november 26-án a német Breitengüssbach elleni Bajnokok Ligája-nyolcaddöntő első mérkőzésén, amelyet 6:2-re megnyert. A hazai porondon pedig messzebb kell keresnünk ezt az időpontot, hiszen a szuperligában 2022. november 11-én volt meccs az újszegedi teke- és bowlingcentrumban, amikor a Répcelakot ugyancsak 6:2-re verte a bajnoki éllovas Tisza-parti alakulat.

Ezúttal végre a hazai szurkolók is ki lesznek szolgálva, hiszen a magyar kupa nyolcaddöntőjének mindkét találkozóját Szegeden rendezik. A székesfehérvári Köfém SC pályáját a rezsicsökkentés miatt bezárták, így a Fejér vármegyeiek hozzájárultak ahhoz, hogy mindkét találkozót idegenben játsszák le. Az első meccs szombat 12.30-kor kezdődik, majd a visszavágó 14.30-kor Újszegeden. A két csapat amúgy is jó sportbarátságot ápol, így nem okozott gondot egyik félnek sem a megegyezés.

Ami a folytatást ilelti, a szegediek jövő szombaton már bajnokin fogadják az Ajkát, és jó hír a drukkereknek, hogy tavasszal mindössze három idegenbeli bajnoki meccs lesz, a további hat találkozón házigazda a Zengő Alföld.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában