Három gólt szerzett

2023.02.04. 14:47

A szegedi kézilabdázó elsírta magát visszatérése után

Két év után visszatért az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának horvát jobbátlövője, Luka Stepancic.

B.D.

Luka Stepancic elérzékenyült a visszatérését követően.

Fotó: Sólya Eliza/pickhandball.hu

Magabiztos 45–28-as győzelemmel kezdte az évet a Pick Szeged az NB I.-ben Abonyban, a Cegléd vendégeként. A mérkőzésre új csapatbusszal utazott a Tisza-parti együttes, Luka Stepancic pedig 727 nap után tért vissza a pályára sérülését és rehabilitációját követően.

– Nagyon nehéz elmondani azt érzést, ami bennem volt ezen a meccsen. Egyetlen gondolat járt a fejemben, hogy beállhassak, két év után újra pályára léphessek, élvezzem a játékot. Én vagyok az egyetlen, aki tudja, hogy min mentem keresztül, és ezt az érzést nem igazán lehet elmagyarázni. Az első gólomnál, és utána egész meccsen, amikor pályán lehettem igyekeztem félretenni az érzéseket, csak a játékra, a támadásra, a védekezésre figyeltem. A lefújás után azonban minden érzelem kiszakadt belőlem, eltört a mécses, elsírtam magam, és a társakhoz szóltam – fogalmazott a klub honlapján Stepancic.

Mindenkinek megköszönte, hogy ebben a nehéz két esztendőben segítette és támogatta őt. Most már csak előre tekint, nagyon várja, hogy pályára léphessen a Pick Arénában. Erre már nem kell sokáig várnia, ugyanis február 16-án 18.45-től a THW Kiel ellen játssza egyetlen hazai találkozóját a Szeged februárban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában