Győztes főpróba

2023.03.23. 22:58

A forráskúti Ádám Martin megszerezte első gólját a labdarúgó-válogatottban – VIDEÓ

A magyar labdarúgó-válogatott a forráskúti Ádám Martin fejesgóljával 1–0-ra legyőzte Észtországot felkészülési mérkőzésen a budapesti Puskás Arénában.

Becsei Dávid

Ádám Martin (9-es mezben) győztes gólt ünnepelhetett.

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Negyvenezer szurkoló előtt, hazai környezetben szerezte meg első gólját címeres mezben Ádám Martin. A 41. percben fejelt gólja győzelmet érőnek bizonyult. Magyarország hétfőn 20.45-től Bulgária ellen lép pályára a Puskás Arénában Európa-bajnoki selejtezőn. A forráskúti támadó gólját ide kattintva tekintheti meg.

– Vártam már ezt a gólt nagyon, sokat dolgoztam érte. Kalmárnak volt egy jó lövése, amikor elrúgta, már éreztem, hogy bele kell tennem a fejemet. Éreztem, hogy nem volt les, mert belógott a védő, szerencsére tényleg, megadta a játékvezető. Jó meccset játszottunk, bár kicsit döcögött a játékunk, nem volt tökéletes. Holnaptól hétfőre készülünk. Sok lehetőséget kidolgoztunk, erre építhetünk a Bulgária elleni mérkőzésen – nyilatkozta az M4 Sport kamerái előtt a meccs után Ádám Martin.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában