Férfi kézilabda NB I.

2023.03.31. 18:30

A Pick Szeged Gyöngyösön vághat vissza tavalyi vereségéért

B.D.

Bánhidi Bence szoros őrizetet kapott Veszprémben

Fotó: Török Attila/MW

Nem jutott a legjobb nyolc közé, búcsúzott csütörtökön este a Bajnokok Ligája idei küzdelmeitől az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Sokáig viszont nem nyalogathatják sebeiket a Tisza-partiak, ugyanis vasárnap 18 órától már Gyöngyösön van jelenésük bajnoki mérkőzésre. 

A számok felől megközelítve, 248. BL-találkozóját játszotta Veszprémben a Szeged. A HE-DO B. Braun Gyöngyös ellen a huszonhetedik bajnokija következik a Picknek. Nem makulátlan a mérleg, ugyanis az előző idényben 32–30-as vereséget szenvedtek a Pastor-tanítványok Gyöngyösök. Mindemellett huszonnégy szegedi siker és egy döntetlen az örökmérleg. 

Péntekre pihenőt kaptak a Pick Szeged játékosai, szombattól viszont már ismét a munka kerül főszerepbe. A vasárnapi bajnoki után a magyar kupa négyes döntője lebeghet a szemek előtt, jövő szombaton 16 órától a Dabas ellen játszanak a győri elődöntőben. A másik ágon a címvédő Telekom Veszprém a MOL Tatabányával találkozik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában