Enerváltan támadtak

2023.03.19. 17:21

A vagányan vízilabdázó UVSE legyőzte a Szegedet

Gólszegény három negyedet produkált a Szegedi VE az UVSE vendégeként, így a hazaiak a 5–2-nél megnyugtató előnyre tettek szert. Az utolsó percek gólzápora sem hozott Tisza-parti pontszerzést, a férfi vízilabda OB I. 18. fordulójában 9–7-re kikapott a Zue.hu Szegedi VE az UVSE vendégeként.

Becsei Dávid

Ezúttal nem ültek a szegedi lövések.

Fotó: Gémes Sándor

Szombaton 17 órától a kiesős elöl menekülő Pécset látja vendégül a Zue.hu Szegedi VE, amely egy győzelemmel a Szentesnek „tehetne szívességet”. 

Kiss Csaba: – Gratulálok az UVSE-nek, egy gyönyörű sikert aratott és egy nagy skalpot gyűjtött be azzal, hogy legyőzött minket. Azt gondoltam, mindenre felkészültünk, de a mérkőzés során folyamatosan derült ki, hogy mégsem. Elképesztően enerváltan támadtunk és látszott a próbálkozásainkon, hogy erőtlenek. Mindent elárul a támadójátékunkról, hogy huszonkét lövésből mindössze három akciógólt szereztünk. A védekezésünk egy ideig stabil volt, de egyéni hibákból vagy megpattanó labdákból kaptunk szerencsétlen gólokat. Annak a csapatnak van szerencséje, amelyik többet tesz érte, az UVSE pedig sokkal többet tett. Az eredmény mellett a játékosok teljesítménye miatt is borzasztóan csalódott vagyok, mert nem éreztem, hogy egy ekkora betli benne lehet ebben a mérkőzésben. A hazai csapat jól használta ki a butaságainkat, rosszul reagáltunk arra, hogy a fiatal játékosok szemtelenül és vagányan vízilabdáztak, így az történt a vízben, amit ők elterveztek

UVSE–Zue.hu Szegedi VE 9–7 (1–1, 2–1, 2–1, 4–4) 
Férfi vízilabda OB I., 18. forduló. Budapest, Komjádi Béla Sportuszoda. Vezette: Kovács Cs. T., Petik. 
UVSE: Korom – Korényi 1, Seeler, Korbács 1, Szécsi, Bencz 2, Garancsy 2. Csere: Korbán, Eppel 1, Besenyei 1, Hegedűs Cs., Tamás K. 1, Szentesi. Vezetőedző: Vincze Balázs. 
Zue.hu Szegedi VE: Molnár D. – Bóbis 1, Lakatos 1, Baj, Kürti 1, Boros 3, Vékony. Csere: Kovács K. (kapus), Sánta, Kardos 1, Tóth Gy., Horváth Zs., Leinweber, Pörge. Vezetőedző: Kiss Csaba. 
Gól – emberelőnyből: 8/3, ill. 10/2. 
Ötméteresből: 2/2, ill. 2/2. 
Kiállítva cserével: Horváth Zs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában