Az ausztriai Innsbruckban szerepeltek a Combat "D" SC sportolói

2023.03.22. 14:12

Kovács Laura Fanni aranyérmes

Ausztriában világkupán szerepeltek a szegedi Combat "D" SC kick-box versenyzői, közülük Kovács Laura Fanni három éremmel térhetett haza, a light-contact szakágban első lett.

Munkatársunktól

Kovács Laura Fanni (jobbról a második) aranyérmet is nyert Innsbruckban.

Fotó: Combat

A szegedi Combat "D" SC harcosai Innsbruckban vettek részt a 23. éve megrendezendő Austrian Classics kick-box világkupaversenyen. A WAKO kick-boxban egyik legerősebb megmérettetésen idén 32 ország, 236 egyesület több mint 1300 versenyzője csapott össze az érmekért. 

A 2028-as Los Angeles-i olimpiára pályázó sportág világkupa-sorozatának ausztriai, több korosztályt is felvonultató, rangos viadalán a nemzetek között összességében Magyarország lett az első. Az idei esztendő eddigi legrangosabb megmérettetésén a felnőttek mezőnyében hat magyar is a dobogó legfelső fokára állhatott, mint például a szegedi Kovács Laura Fanni a light-contact szakág 55 kilogrammos súlycsoportjában.

A szegedi Combat "D" SC 4 versenyzőt delegált, akik hat éremmel gazdagabban tértek haza. 

A szegedi Combat "D" SC sportolóinak eredménye, Innsbruck, WAKO világkupa. Felnőtt nők, light-contact, 55 kg: 1. Kovács Laura Fanni, 60 kg: 3. Kovács Laura Fanni; kick-light, 60 kg: 3. Kovács Laura Fanni.

Juniorok, fiúk, kick-light, 69 kg: 2. Bogos Botond; light-contact, 84 kg: 3. Kiss Patrik; kick-light, 84 kg: 2. Kiss Patrik.

Felkészítő edző: Tóth Gábor.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában