A dobogóért hajt a szombati ellenfél, a Kaposvár

2023.03.24. 11:30

Megtehetik az első lépést

Újabb érdekes mérkőzés vár a Zengő Alföld Szegedi TE férfi tekecsapatára a szuperliga 15. fordulójában, hiszen szombat 14 órától a bronzéremért hajtó Kaposvár érkezik az újszegedi teke- és bowlingcentrumba.

Mádi József

Megint hazai pályán lehet majd szurkolni a minél jobb szegedi eredményeknek.

Fotó: Török János

Nyugodt és örömteli hetet tudhatnak maguk mögött a szegediek, hiszen a Zalaegerszegen elért 4:4-es döntetlen után két lépésre kerültek attól, hogy megszerezzék a 15. hazai bajnoki címüket.

Ehhez rögtön az első feladat nem ígérkezik egyszerűnek, hiszen a dobogóért hajtó, éppen ezért veszélyes Kaposvár érkezik Szegedre a szombat 14 órakor kezdődő mérkőzésre. A somogyiak keretében megtalálható az a Brancsek János, aki több éven keresztül volt a Zengő Alföld játékosa, de Kovács Gábor is sok sikert ért el Szegeden, illetve a válogatottban szerepelt korábban Botházy Péter.

Az első lépést tehát meg lehet tenni, ám az biztos, hogy koncentrált játékra van szükség, mert a legkisebb kihagyás is fontos csapatpontok elvesztését jelentheti. A szegediek közül remek formában vannak a húzóemberek, így Kiss Norbert, Zapletán Zsombor, Karsai László és Milan Jovetics, és ha a többiek is felzárkóznak hozzájuk, nem lehet gond.

A Zengő Alföld 14 meccsen szerzett 27 pontjával vezeti a tabellát, második a Zalaegerszeg négy egységgel lemaradva, míg a Kaposvár negyedik két pont hátrányban a még dobogós Répcelakkal szemben. Ezért is fontos a vendégeknek a pontgyűjtés, de ugyanilyen fontos a szegedieknek a siker.

Az biztos, hogy jó meccsnek ígérkezik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában