Női vízilabda OB I.

2023.03.31. 18:18

Nem jutott elődöntőbe a Valdor Szentes

Becsei Dávid

Illusztráció: Szabóné Zsedrovits Enikő

Küzdelmes mérkőzésre késztette a Valdor Szentes női vízilabdacsapata az Egert idegenben, de legyőzni nem tudta. 9–6-ról indult a negyedik negyedben amelyben kinyílt az olló a két csapat között és magabiztos sikert arattak a hazaiak. Ezzel az egyik fél hetedik pontjáig tartó párharcot 9:0-ra megnyerte az Eger. A szentesiek az 5. helyért játszhatnak majd májusban, az ellenfél a Dunaújváros–BVSC párharc vesztese lesz. 

Matajsz Márk: – Gratulálok az Eger a győzelméhez és a négy közé jutásához, egyértelműen esélyesebb volt. Nem készültünk sokat a mérkőzésre, felszabadult és agresszív játékot kértem a lányoktól, ami többnyire sikerült, csak az utolsó negyedben nyílt ki az olló a két csapat között. Nem volt kilencgólos különbség, 5–3-nál és 9–6-nál akár szorosabbá is tehettük volna a találkozót, ha pontosabban lövünk vagy jobban védekezünk. Örülök, hogy több lehetőséget tudtam adni a fiataloknak, akik éltek ezzel. Elfáradtunk, most picit pihenünk és felkészülünk a további párharcokra, célunk az ötödik hely megszerzése. 

Eger–Valdor Szentes 16–7 (4–1, 1–2, 4–3, 7–1) 
Női vízilabda OB I., 21. forduló. Eger, Bitskey Aladár uszoda. Vezette: Csizmadia, Ercse. 
Eger: Kiss A. – Jancsó 3, Borsi, Parkes 3, Czigány 1, Szellák 2, Szilágyi D. 5. Csere: Dulic (kapus), Molnár D., Katona, Párkányi, Kékesi 1, Eve, Szilágyi Sz. 1. Vezetőedző: Sike József. 
Valdor Szentes: Füsti Molnár – Varga V., Hevesi, Dankina 1, Samsonova 1, Kövér-Kis 1, Tóth F. 1. Csere: Varga N. (kapus), Dobos 1, Bíró 1, Bicskei 1, Korom, Boldizsár R. Vezetőedző: Matajsz Márk. 
Gól – emberelőnyből: 11/6, ill. 8/1. 
Ötméteresből: 1/1, ill. 1/0. 
Kipontozódott: Korom. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában