Helyi sport

2023.03.29. 08:00

Öt érmet szerzett a Máté Taekwondo Szerbiában

A Szerbiában szereplő vásárhelyi csapat.

Fotó: Máté Taekwondo

A szerbiai Nagybecskereken 12. alkalommal rendezték meg a Zrenjanin Opent, amelyen a Máté Taekwondo és Hapkido Sportegyesület több sportolója is részt vett, és összesen öt dobogós helyezéssel térhetett haza. 

A küzdelem versenyszámban a 12-14 évesek B kategóriájában a -55 kg-osok között Elek Bíbor (iskolája Szőnyi Benjamin Református Általános Iskola) harmadik helyen végzett, hogyan a 15-17 évesek B kategóriás mezőnyében Seres Boglárka (iskolája Bethlen Gábor Református Gimnázium és Szathmáry Kollégium) is szintén bronzérmes lett.

A formagyarkolatban a Hódmezővásárhelyi Szent István Általános Iskola tanulója, Czuczi Eszter aranyérmes lett a 12-14-évesek között a B kategóriában, míg ugyanitt Petrecz Barnabás (Szent József Kertvárosi Katolikus Általános Iskola) a második helyen végzett. A párosok mezőnyében is egy aranyérmet hoztak haza a vásárhelyiek, ugyanis a Czuczi Eszter-Petrecz Barnabás a dobogó legfelső fokára állhatott a 18-30 évesek mezőnyének A kategóriájában.

Címkék#taekwondo

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában