Férfi kézilabda

2023.03.22. 12:35

Vége a titkolózásnak: íme a meccskeretek a Szeged–Veszprém BL-meccsre

Megjelentek a tizenhat fős meccskeretek a ma 18.45-kor kezdődő OTP Bank-Pick Szeged–Telekom Veszprém férfi kézilabda Bajnokok Ligája-mérkőzésre. Mindkét szurkolótábor örülhet, sérülésből visszatérők is olvashatók a listákon, azt viszont nem tudni, mennyi szerepet kaphatnak.

Becsei Dávid

Frimmel (25-ös mezben) az egyedül klasszikus balszélső a szegedi keretben, miután Blonz nem került be. Szita lehet a "vészmegoldás" ismét.

Fotó: Karnok Csaba

Vége a titkolózásnak. Az Európa Kézilabda-szövetség (EHF) hivatalos honlapjára felkerültek a meccskeretek az esti mérkőzésre. Szegedi oldalon a norvég válogatott balszélső, Alexander Blonz maradt ki. Pályára léphet viszont Bánhidi Bence, Matej Gaber és Mikler Roland is, mindhárman sérüléssel küzdöttek az elmúlt időszakban, ma viszont ott vannak a nevezettek között. 

A kézközépcsonttöréssel megműtött Vladimir Cupara is visszatér a Telekom Veszprémbe, ő is ott van a meccskeretben. Először kaphat lehetőséget a Bajnokok Ligájában veszprémi mezben a februárban Kielcéből igazolt Nédim Rémili is. A veszprémi keretből az egyetlen kimaradó a térdműtét után rehabilitáló Jahja Omar, Petar Nenadics a Paris Saint-Germainbe igazolt szezon közben. 

A 16-os meccskeretek: 

OTP Bank-Pick Szeged: Mikler Roland, Mirko Alilovic (kapusok), Kent Robin Tönnesen, Luka Stepancic, Bodó Richárd, Miguel Martins, Bogdan Radivojevics, Szita Zoltán, Matej Gaber, Mario Sostaric, Sebastian Frimmel, Bánhidi Bence, Imanol Garciandía, Dean Bombac, Rosta Miklós, Borut Mackovsek (mezőnyjátékosok). 

Telekom Veszprém: Rodrigo Corrales, Vladimir Cupara (kapusok), Andreas Nilsson, Bjarki Már Elísson, Ligetvári Patrik, Gasper Marguc, Rasmus Lauge, Manuel Strlek, Lukács Péter, Nédim Rémili, Kentin Mahé, Yehia Elderaa, Ilics Zoran, Dragan Pesmalbek, Mikita Vajlupov, Sipos Adrián. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában