Vasárnap 16 órától otthon játszik a Hódmezővásárhelyi FC

2023.04.01. 11:24

Most kötelező a győzelem

Hazai pályán folytatja szereplését a labdarúgó NB III. Közép csoportjában a Hódmezővásárhelyi FC, amely vasárnap 16 órától a Majos együttesét fogadja a városi stadionban.

M. J.

A hódmezővásárhelyi Antal Krisztián vezetőedző győzelmet vár a csapattól.

Fotó: Török János

Hét közben nem volt meccse a Hódmezővásárhelyi FC-nek, mivel a Honvéd II. lemondta a bajnokit, és mivel az Iváncsa nyert, így a HFC visszacsúszott a második helyre. Most olyan mérkőzés következik, amelyen a vásárhelyiek esélyesek a három pont megszerzésére, de a vasárnap 16 órakor a Majos ellen kezdődő mérkőzés nem lesz egyszerű. A vendégek eltávolodtak a kieső helyektől, így a Bonyhád melletti település labdarúgói nyugodtan érkezhetnek Csongrád-Csanád vármegyébe.

– Szeretnénk nagy nyomást helyezni a Majosra, és végig kontrollálni a mérkőzést. A játékuk elég vegyes képet mutat, gyorsak, fürgék, elég kellemetlenek tudnak lenni, és nincs veszítenivalójuk. Az utóbbi időben több jó eredményt is elértek, azaz veszélyes ellenfél. Sajnos Szabó Péter nincs rendben, a bordája fáj, amúgy is eltiltott lesz, viszont Hegedűs Martin visszatérhet – mondta Antal Krisztián, a HFC vezetőedzője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában