Athénban tizenkét érmet szereztek a szegedi Halker-KirályTeam versenyzői

2023.05.03. 09:43

Meghódították az Akropoliszt

Tizenkét éremmel térhettek haza Görögországból a szegedi Halker-KirályTeam kick-box-versenyzői, akik közül Haider Katrin és Nagy Bálint négy-négy dobogós helyet ért el.

munkatársunktól

A szegedi csapat (balról): Bárdos Inez, Haider Katrin, Solymosi Bence, Nagy Bálint.

Fotó: Halker KirályTeam

Görögország fővárosában, Athénban nemzetközi kick-box-versenyt rendeztek Athens Challenge 2023 néven, amely egyben Európa-kupa is volt. Az eseményről a szegedi Halker-KiralyTeam versenyzői tizenkét éremmel térhettek haza,

Az idei görög Európa-kupa állomásra 21 nemzet 106 egyesületének 550 versenyzője adta le nevezését, amelyből kettő híján 1000-et regisztrálhattak a rendezők.
A Halker-KirályTeam Szeged csapatából négy junior korcsoportú versenyző vágott neki a viadalnak, akik a pointfighting szabályrendszerben mérették meg magukat. Bárdos Inez, Haider Katrin, Nagy Bálint és Solymosi Bence húzott kesztyűt és lábvédőt a háromnapos versenyen, ahol a két lány és a két fiú mind az egyéni, mind a csapat küzdelmekben tatamira lépett.
A 4 szegedi versenyző 12 érmet szerzett a népes és minőségi mezőnyben, amelyből 5 arany, 3 ezüst és 4 bronz volt, továbbá mindannyian egyéniben és csapatban is dobogóra állhattak.
Kiemelkedő teljesítményt nyújtott Haider Katrin és Nagy Bálint, hiszen mindketten 4-4 érmet tettek be a közösbe, ráadásul több egyéni kategóriában is a dobogó csúcsán ünnepelhettek Athénban.
A szegedi Halker-KirályTeam versenyzőinek eredményei, juniorok, pointfighting, fiúk, –69 kg: 3. Solymosi Bence, –89 kg: 1. Nagy Bálint, –94 kg: 1. Nagy Bálint, +94 kg: 1. Nagy Bálint, csapat: 2. Halker-Király Team (benne Nagy Bálint és Solymosi Bence); 
Nők, –50 kg: 3. Bárdos Inez, –70 kg: 1. Haider Katrin, +70 kg: 1. Haider Katrin, felnőttek, +70 kg: 2. Haider Katrin, csapat: 3. Halker Király-Team (benne Haider Katrin és Bárdos Inez).

 

Címkék#kick-box

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában