Jótékonysági tornát rendeztek

2023.06.12. 18:12

360 ezer forintot utalt az Országos Vérellátó Szolgálatnak 24 futballcsapat

Az Újváros-Babszem.hu győzelmével zárult a huszonnégy csapat részvételével megrendezett VI. KÉSZ Csoport Jótékonysági Véradó Focikupa a Móravárosi Kinizsi pályáján a szegedi Cserepes soron.

Becsei Dávid

A VI. KÉSZ Csoport Jótékonysági Véradó Focikupát az Újváros-Babszem.hu csapata nyerte meg.

Forrás: a Szeged Városi Kispályás Labdarúgó-bajnokság Facebook-oldala

Hagyománnyá vált, hogy a Szeged Városi Kispályás Labdarúgó-bajnokság szervezői minden évben megrendezik a tavaszi szezont követően a jótékonysági futballtornát, amellyel véradásra buzdítják a résztvevő csapattagokat. Idén ezen változtattak, a részvétel feltételeként a nevezési díj teljes összegének átutalását kérték az Országos Vérellátó Szolgálat számára. A huszonnégy csapat így összesen 360 ezer forinttal támogatta a szervezetet. 

– Kiváló hangulatú torna volt, ami pedig külön öröm, sérülés nélkül lehoztuk az összes meccset. Az esőt sajnos nem úsztuk meg, de pozitív visszajelzéseket kaptunk, ami a legfontosabb a szervezést illetően – jegyezte meg lapunknak az egyik szervező, Major György. 

Ami a lebonyolítást illeti, a nyolc darab háromfős csoportból az első két helyezettek jutottak tovább. A nyolcaddöntők során mindössze egy olyan mérkőzés volt, amely kétgólosnál nagyobb különbséggel fejeződött be. A negyeddöntőben a későbbi győztes Újváros-Babszem.hu a tavalyi első Rettenthetetlen Párttitkárokat győzte le 2–1-re. 

Büntetőkkel, 2–2-es rendes játékidő után jutott fináléba az Újváros a Tekó Dream ellen, míg az UCT egygólos találkozón ment tovább az UtolShow FC ellen. A döntő is egy találatot hozott, nyert az Újváros-Babszem.hu, míg a bronzmeccset a Tekó nyerte meg. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában