Kovács Péter tanítványai az UTE-t előzték meg

2023.06.01. 10:25

Szintet léphettek a gyerekek

Az utánpótlás labdarúgó-bajnokságok hajrájában kiderült, hogy a Szeged-Csanád GA U14-es csapata bajnok lett, így feljebb léphet a kiemelt csoportba.

A Gödöllő legyőzésével a Szeged-Csanád GA 14 évesei feljutottak a kiemelt bajnokságba.

Fotó: Szeged-Csanád GA

MLSZ országos U19, B csoport, 13. forduló:
Szeged-Csanád GA–Debreceni VSC 1–4 (0–0)
Szeged-Csanád GA: Wolland – Simon, Sándor, Botic, Bencze (Mikó, 57.), Czékus, Bácsi (Dancsok, 46.), Berger (Kordás, 66.), Barna (Budai, 57.), Ilyés (Szekeres, 66.), Léwang. Vezetőedző: Podonyi Norbert.
Gólszerzők: Kordás (72.), ill. Doktor (54.), Bökönyi (65., 81.), Karmacsi (92.)
Podonyi Norbert: – Az eredmény nem tükrözi hűen a két csapat közötti különbséget. A mérkőzés fordulópontjaiból rosszabbul jöttünk ki, mint az ellenfelünk. Rúgtunk két kapufát is, de az igazsághoz hozzátartozik, hogy ellenfelünk jó minőséget képviselt. Sajnálatos, hogy nagy egyéni hibákból kaptuk a gólokat.

MLSZ országos U16, C csoport, 13. forduló:
Szeged-Csanád GA–Ikarus BSE 3–1 (2–0)
Szeged-Csanád GA: Balogh Cs. – Tóth D., Lőrincz L., Denucz, Gáti (Molnár A., 64.), Nógrádi, Pap B., Mádi Sz. (Szabó, 80.), Csikós (Kis Cs., 46.), Grezsa, Lőrincz B. Vezetőedző: Retek Flórián.
Gólszerzők: Nógrádi (26.), Grezsa (27.), Mádi (48.), ill. Erdélyi (56.).
Retek Flórián: – Az első félidőben jó játékot produkáltunk, ennek eredményeként kétgólos előnyre tettünk szert. A fordulást követően érthetetlen módon visszaesett a teljesítményünk, de ezzel együtt megérdemelt győzelmet arattunk. A jövőben ki kell küszöbölni az ilyen rövidzárlatokat, továbbá a biztos vezetésnél növelni kell az előnyüket.

MLSZ országos U15, alap csoport, 22. forduló:
Békéscsaba 1912 Előre–Szeged-Csanád GA 4–2 (2–1)
Szeged-Csanád GA: Farkas (Széll, 70.) – Lukácsi, Volford (Szatmári, 50.), Sándor, Tóth, Lázár (Banó-Szabó, 61.), Karácsonyi (Sík, 50.), Pipis (Csuri, 70.), Vásárhelyi (Vincze, 61.), Csanády (Lakatos, 41.), Sümeghy. Vezetőedző: Kikity Márió.
Gólszerzők: Komlósi (30.), Lyacho (35.),, Giczey (54., 59.), ill. Lázár (31.), Sándor (76.).
Kikity Márió: – Nem a legjobb arcunkat mutattuk, hiányzott az intenzitás és az akarat. Alacsony volt a koncentrációnk, de ezzel együtt megvoltak a helyzeteink: a két gólunkon kívül kapufáig és lesgólig jutottunk. Az ellenfelünk megérdemelten nyert. Ennél sokkal többre vagyunk képesek!

MLSZ országos U14, alap csoport, Kelet, 26. forduló:
Szeged-Csanád GA–Gödöllői SK 1–0 (0–0)
Szeged-Csanád GA: Mesaros – Martonosi, Beder, Tóth-Sági, Müller, Kocsis, Horváth, Szanka, Doszkocs, Erőss (Ifkovics, 72.), Mayer (Kovács, 52.). Vezetőedző: Kovács Péter.
Gólszerző: Kovács (55.).
Kovács Péter: – A mérkőzés előtt elmondtam a gyerekeknek, hogy nagyon büszke vagyok rájuk, mert az egész idényben nagyszerűen dolgoztak és rengeteget fejlődtek egyénileg és csapatként is. Az eredmények alakulásának köszönhetően az utolsó meccsünknek az volt a tétje, hogy ha nyerünk, akkor nemcsak bajnokok vagyunk, hanem feljutunk a kiemelt bajnokságba is. Mindezek tudatában a gyerekek beleálltak a meccsbe, és megnyerték. Nagyon megérdemlik ezt a sikert, mert nagyon akarták és sokat tettek érte.

MLSZ országos U13, Dél-Kelet, 27. forduló:
Szeged-Csanád GA–Békéscsaba 1912 Előre 1–1
Szeged-Csanád GA: Trombitás – Nagygyörgy, Tóth, Dóczi-Maróti, Sinkó, Szeles, Gáti, Lengyel, Csuka. Csere: Ötvös, Guba, Fogas, Nagy. Vezetőedző: Dlusztus Imre.
Gólszerzők: Szeles (17.), ill. Stumpf (48.).
Dlusztus Imre: – Nagy iramú, nyílt meccsen mind a két csapat kezdeményező futballt játszott, így igazságos döntetlen született. Gratulálok a gyerekeknek.

MLSZ országos U12, Dél-Kelet, 27. forduló:
Szeged-Csanád GA–Békéscsaba 1912 Előre 2–5
Szeged-Csanád GA: Móczár – Palágyi, Donkó, Kránicz, Tóth, Dobó, Jovanovic, Visi, Mede. Csere: Palócz, Darázs, Molnár, Forrai, Rudics, Mikuska. Vezetőedző: Bús Nándor.
Gólszerzők: Tóth (69.), Rudics (76.), ill. Béres (26.), Rácz (30.), Mészáros (53.), Bányai (55.), Czifra (74.).
Bús Nándor: – Gratulálok a gyerekeknek, a mérkőzés nagy részében sikerült ellenfelünkre ráerőltetni az akaratunkat, de egyéni hibákból kaptunk gólokat. Amiben még hiányérzetem van, az a kapu előtti hatékonyság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában