Helyi sport

2017.10.29. 19:48

Bravúros döntetlen játszott a Mórahalom

Kiváló védekezésének köszönhetően 0-0-t játszott, és egy ponttal gazdagodott a Mórahalom a listavezető Pécs ellen hazai pályán a labdarúgó NB III Közép csoportjának 12. fordulójában.

Munkatársunktól

Mórahalom–Pécs 0–0

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 12. forduló. Mórahalom, 150 néző. Vezette: Pillók Ádám – közepesen (Csóra, Sándor Z.).

Mórahalom: Krnács 8 – Szücs 7,5, Zsoldos 7,5, Magyar Gy. 7,5 – Podonyi 7,5, Puskás Cs 7, Juhász J. 7 (Zámbó 7,5, 59.), Fodor Á. 7 – Szalma 7 (Bokányi –, 90), Pócs T. 7 (Pócs D. –, 79.) – Busa 7. Edzők: Magyar György, Vojnics-Zelics Szása.

Pécs: Gőcze – Nagy J., Wittrédi, Kónya K., Kónya D., Turi, Szabó R., Horváth P. (Frank, 59), Fellai, Bata (Mojzer, 71.), Puskás G. (Rácz, 46.). Edző: Márton Gábor.

Sárga lap: Szücs (44.), Zámbó (72.), Szalma (78.), ill. Wittrédi (44.), Mojzer (95.).


Az első félidőben szabadrúgás után öt méterről Zsoldos, majd szögletet követően Busa fejelt kapu mellé mórahalmi részről. A második játékrészben csak a Pécsnek volt gólhelyzete, de Krnács többször védeni tudott. Rengeteget védekeztek a hazaiak – jól –, a támadásokra már nem maradt erejük, így gól nélküli döntetlennel zárult a találkozó.


Vojnics-Zelics Szása: – Jár a gratuláció a csapatomnak. Bíztunk benne, hogy minden sorozat megszakad egyszer, a Pécs pedig már hét meccs óta veretlen volt. Nekünk ez az egy pont sokkal többet ér, mint a Pécsnek ért volna a három.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában