Helyi sport

2016.08.03. 12:19

EDF DÉMÁSZ-Szegedi VE: három érmet nyertek a Jeunesse-kupán

A Poznanban rendezett rangos nemzetközi ifjúsági evezősregattán, a Jeunesse-kupán az EDF DÉMÁSZ-Szegedi VE versenyzői egy ezüst- és két bronzérmet szereztek.

Munkatársunktól

Nasz Eszter, Dobai Tamás (fotónkon balról a második) és Cseh Kristóf (jobbról az első) ifiként vett részt a versenyen, a még serdülőkorú Tari Kitti, Kunstár Márk, Király Csaba, Benárik Dávid és Lajkó Áron pedig az éves teljesítménye elismeréseként indulhatott a kupán, ahol szombaton és vasárnap ugyanazt a versenyprogramot teljesítették az indulók, így egy egység kétszer is eredményt érhetett el.


A kilencedik szegedi a még tanuló korosztályú Kovács Sándor (balról az első), a fiú nyolcas kormányosa volt. A szegedi eredmények, férfi ifjúsági nyolcas: 2. és 3. Dobai, Cseh, Kovács, női ifjúsági négypár: 3. és 5. Nasz, férfi ifjúsági kormányos nélküli négyes: 6. és 7. Lajkó, Benárik, Király, Kunstár, női ifjúsági kétpár: 9. és 9. Tari.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában