Helyi sport

2017.11.29. 11:23

Éremeső a kungfuiskolában

Idén is megrendezték Mezőtúron a nemzetközi wing chun kungfu bajnokságot, ahol a szegedi LMK Wing Chun Kung-fu Iskola több kategóriában is képviseltette magát.

Munkatársunktól

A verseny színvonalát a magyar mellett cseh, román, macedón, szlovák és szerb sportolók emelték. A szegediek felkészülésében nagy segítséget jelentett, hogy októberben egy hétig náluk vendégeskedett a kínai nagymester, si-gung Lo Man Kam, valamint az USA-ban élő és oktató fia. A mezőtúri bajnokságról nyolc szegedi versenyző nyolc éremmel tért haza. A két legeredményesebb Poles Marietta és Rácz Róbert volt, előbbi CHK forma kategóriában első, Chí Sao kategóriában második helyet ért el, utóbbi CHK-ban második, Chí Sao kategóriában harmadik lett. Mellettük SNT forma kategóriában, a gyermekek között Bárkányi Dániel második, a 12 éves Pálvölgyi Patrik harmadik, Bárkányi Fanni ötödik lett, a felnőtteknél Takács Viktor ezüst-, Klement-Ugrin Gábor bronzérmet, Bán László negyedik helyet szerzett.

Címkék#kung fu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában