Helyi sport

2017.10.01. 19:52

Fábiánért küzdöttek a Mórahalom játékosai

Nehéz időszakon van túl a Mórahalom NB III-as labdarúgócsapata. A 8. forduló előtt már négy meccs óta nem szereztek pontot, csütörtökön pedig súlyos autóbalesetet szenvedett kétgólos csatáruk, Fábián Imre.

Munkatársunktól

Tiszakécske–Mórahalom 3–3 (2–1)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 8. forduló. Tiszakécske, 500 néző.

Vezette: Kovács Imre – jól (Nyerges, Zsákai).

Tiszakécske: Helesfay – Oláh M., Zámbori, Csáki, Juhász L. (Markó, 59.), Tölgyesi, Puskás Z., Kirchner (Annus, 75.), Horváth B. (Szabó L., 46.), Kardos, Kocsis. Edző: Szabó István.

Mórahalom: Krnács 7 – Szücs 7,5, Zsoldos 7,5, Magyar Gy. 7,5 – Fodor Á. 7, Juhász J. 7 (Lászik 7, 59.), Podonyi 7 (Hrabovszki –, 75.), Bokányi 6,5 – Várda 7, Szalma 8 – Busa 10 (Dobák N. –, 94.). Edzők: Magyar György és Vojnics-Zelics Szása.

Gólszerzők: Kirchner (19., 63.), Kardos (46.), ill. Busa (35., 74.), Szalma (92.).

Sárga lap: Busa (94.).


A Csongrád megyei csapat a 94. percben egy egészen elképesztő góllal szerzett egy pontot a feljutást megcélzó Tiszakécske ellen. A hazaiak szereztek vezetést, Busa révén azonban egyenlítettek a mórahalmiak.


A szünetre 2–1-gyel mehettek a felek, majd a 63. percben tovább növelték előnyüket. A nagyot küzdő vendégek nem adták fel ekkor sem, előbb Busa Bence szépített, majd a hosszabbításban Szalma Gergely a 16-os jobb sarkából jobb külsővel, parádés góllal szerzett egy pontot a Mórahalomnak, amely vasárnap a Rákosmentét fogadja majd.


Vojnics-Zelics Szása: – El akartuk halasztani a mérkőzést, mert nagyon megviselték a csapatot az Imrével történtek, de a tiszakécskeiek nem mentek bele. Gondoltam, ez majd a bajnokság végén megbosszulja magát, és nem jutnak fel, de már ellenünk pontot veszítettek.


Ez nem véletlen. Soha nem láttam még így küzdeni magunkat, 200 százalékon pörgött mindenki. Néhányan nem vállalták ma a játékot, mert mentálisan nagyon megviselték őket a Fábiánnal történtek. Rendkívül büszke vagyok a csapatomra, hogy döntetlent játszott. Ha itt sikerült, bárhol, bárki ellen sikerülhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában