Helyi sport

2017.11.19. 19:17

Hiába voltak helyzetei a Mórahalomnak

Hiába játszott jól az első negyedórában a Honvéd II. vendégeként a Mórahalom, mégis sima vereséget szenvedett a labdarúgó NB III Közép csoportjának 15. fordulójában.

Munkatársunktól

Honvéd II.–Mórahalom 4–0 (2–0)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 15. forduló. Budapest, 50 néző. Vezette: Gaál Gyöngyi – kiválóan (Legeza, Bati).

Honvéd II.: Horváth A. – Barta, Nemes, Fehér, Gergényi – Herjeczki, Hegedűs (Lukács, 74.), Bodrogi (Rózsahegyi, 64.), Király Á. – Bíró Á. (Pisont P., 68.), Kabangu. Edző: Pisont István.

Mórahalom: Krnács 6 – Podonyi 4, Lászik 4,5, Magyar Gy. 4,5, Fodor Á. 4 – Zámbó 4 (Várda 5, a szünetben) – Pócs T. 5 (Bokányi, 70.), Puskás 5, Pócs D. 5 (Dobák, 80.) – Hrabovszki 4,5, Busa 5. Edzők: Vojnics-Zelics Szása, Magyar György.

Gólszerzők: Kabangu (26., 38., 63.), Herjeczki (84.).

Sárga lap: Nemes (32.).


Az említett időszakban akár három gólt is szerezhettek volna a vendégek, ám nem éltek a ziccerekkel – nem úgy a hazai alakulat. Az első találatnál szöglet után hibáztak a mórahalmi védők, majd a második gól előtt ajándékpasszt kapott a kongói Kabangu. A második félidőben szintén egy nagy hiba után, illetve egy kontratámadás végén növelte előnyét a Honvéd II.


Vojnics-Zelics Szása: – Nagyon fáj az első kapott gól, mert a szögletnél a megbeszélteket nem tartottuk be. A második gólt pedig odaajándékoztuk az ellenfélnek. Nem mondanám, hogy rosszul játszottunk, de rendre kihagytuk a helyzeteinket. Mi futballoztunk, a gólokat az ellenfél rúgta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában