Helyi sport

2016.04.08. 10:25

Kinek könnyebb, kinek nehezebb - szegedi esélyek a mysoft.hu XXVIII. egyéni országos squashbajnokságon

Közeleg a hétvége, amikor először rendeznek egyéni országos fallabdabajnokságot Szegeden. A Squash Club Szabadidőközpontban már készülnek, ma a mezőny nagy része edzéseken kipróbálja a mysoft.hu XXVIII. egyéni ob-nak otthont adó pályákat. A női mezőnyt tegnap bemutattuk, most a férfiak küzdelmeit részletezzük - lásd ágrajzunkat.

Munkatársunktól

A 32 fős főtáblára a Vidux Tisza Squash SE-ből heten kerültek. Közülük a fiatal [namelink name="Haskó Zsombor"] és [namelink name="Takács Bence"], valamint a tanulmányai miatt kevesebbet edző [namelink name="Vas Márton"] számára már ez jó eredmény, ám a [namelink name="Sebők Benedek"], [namelink name="Kiss Dániel"], [namelink name="Vas Máté"], [namelink name="Hoffmann Péter"] négyesnek nagyobb céljai is lehetnek. Kissre már a nyolcaddöntőben nehéz feladat várhat, a papírforma szerint a magyar ranglistát vezető [namelink name="Szabóky Márton"] lesz az ellenfele. Ha összejön a bravúr, akkor az elődöntőért  szegedi házimeccs követhezhet, mert Hoffmannnak az első két kör nem okozhat  gondot.

 

Sebőknek van talán a legjobb sorsolása, a 3-4. helyen kiemelt válogatottnak a négy között a helye. Vas Máté az alsó ágon szerepel, és a kiemelések alapján a nyolc közé besétálhat, ott viszont bravúr kellene a továbbjutáshoz, várhatóan a friss U19-es Eb-ezüstérmes Farkas Balázs ellen.


Ez persze csak játék az esélyekkel, úgyis minden a pályákon dől el holnap 10 órától.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában