Helyi sport

2016.02.25. 09:28

Kishírek a megyéből

Megyei sporthírek és sporteredmények röviden.

Munkatársunktól

Kungfu és thai chi


Szeged. A szegedi Róna utcai kungfuiskola thai chi chuan oktatást tart, az edzéseket minden kedden és csütörtökön 18 órától tartják. A klub emellett várja a LMK wing chun kungfu iránt érdeklődők jelentkezését is: a gyerekcsoportnak (7–12 évesek) minden hétfőn, kedden és pénteken 17, a felnőtteknek (13. évtől) minden hétfőn, szerdán és pénteken 18 órától vannak a foglalkozások. Érdeklődni mindkét mozgásformáról a 20/944-0134-es telefonszámon, illetve a [email protected] e-mail-címen lehet.


Ezüstök és toborzó


Szeged. A szegedi Papiron VTK táncosai több viadalon is részt vettek.

A szlovákiai Ziarban rendezett versenyen a Kovács Zoltán, Bakó Barbara duó a B osztály felnőtt standard versenyén második helyezést ért el, míg a Szegi Mark, Szegi Andrea kettős a D osztály felnőtt versenyén mind a standard, mind a latin-amerikai táncokban ugyancsak második lett.

A Szigetszentmiklóson rendezett magyar bajnokságon a Bánfi Antal, Bellágh Mária páros a szenior III. korcsoport standard kategóriájában szintén ezüstérmet szerzett.


Edzőmeccs


Szeged. A megyei III. osztályú labdarúgó-bajnokságban érdekelt IKV-Alsóváros együttese szombaton 10 órától a Szabadság téren felkészülési mérkőzést játszik, az ellenfél a szintén megyehármas, az IKV-hez hasonlóan ugyancsak a Homokháti csoportban szereplő Röszke lesz.


Iksz a Kalocsával


Algyő. Barátságos mérkőzést játszott Algyőn a SZEOL AK öregfiúkcsapata a Kalocsával. Végeredmény: SZEOL AK–Kalocsa 4–4 (1–2). SZEOL AK: Szűcs Sz., Tóth Z. (kapusok), Krajczár, Major L., Polyvás T., Kováts G., Mórocz, Török Zs., Papp R., Takács Z., Gerecz, Holló J. Felkészítő: Szalai Dzsínó István.

A szegedi gólszerzők: Polyvás T., Takács Z., Major L., Kováts G.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában