Helyi sport

2015.06.29. 20:31

Magosi-győzelem a szezon rajtján

A közelmúltban rendezték a nemzetközi egyéni magyar salakmotor-bajnokság 1. fordulóját Nagyhalászban, amelyen a 13 fős mezőnyben a magyarok mellett két ukrán és lengyel, valamint egy bolgár versenyző indult el.

Munkatársunktól

A verseny érdekessége volt, hogy a startszalag elszakadása miatt úgynevezett zöld lámpás indulással startoltatták el a motorosokat.

A tizenkét futamos alapszakasz után [namelink name="Fekete Sándor"] és [namelink name="Tabaka József"] egyenes ágon jutott a döntőbe. Az első elődöntőt magabiztosan nyerte a miskolci Track Racing színeiben versenyző, de szegedi [namelink name="Magosi Norbert"], a másodikat pedig az ukrán Kobrin, ezzel ők is kvalifikálták magukat a fináléba.

Elöl. A szegedi Magosi Norbert győzött Nagyhalászban. Fotó: DM

Elöl. A szegedi Magosi Norbert győzött Nagyhalászban. Fotó: DM
A döntő futamban Magosi startolt a legjobban, előnyét végig megőrizve megnyerte a versenyt Tabaka, Fekete és Kobrin előtt. A sorozat következő fordulója július 25-én, Gyulán lesz, míg a salakmotoros csapatbajnokság valószínűleg július 11-én, Nagyhalászban kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában