Helyi sport

2017.10.04. 14:24

Meccset nyert a Tisza Tollas SE az élvonalban

A szegedi Goodwill Pharma Tisza Tollas SE tollaslabdacsapata a hétvégén fennállása során először szerepelt az OB I-es bajnokságban.

A pécsi fordulóban a Debreceni Tollaslabda Club ellen kezdtek, és indonéz légiósuk, Joyireh Avi Manasye sérülése mellett 5–4-re kikaptak. A Fehérvár Badminton SE ellen 6–3-ra nyertek, megszerezve a klub első sikerét az élvonalban, majd a pécsi Multi Alarm SE ellen 9–0-ra alulmaradtak.


– Nem volt rossz a hétvége, közepesnek mondható, mert szerettünk volna két győzelmet összehozni – fogalmazott Pápai Balázs, a csapat játékosa.


– Jelenleg a harmadik helyen állunk, de májusban is játszunk egy kört, akkor még harcban leszünk az ezüstére-

mért. Ehhez az kell, hogy a fehérváriakat ismét felülmúljuk, és a debreceniek ellen nagyobb különbséggel nyerjünk, mint amennyivel most kikaptunk.


Háromból kettő

A Goodwill Pharma Tisza Tollas SE második csapata az OB III-as bajnokságban szerepel, a hétvégén ők is elkezdték a szezont.A fiatalokból álló együttes háromból kétszer nyerni tudott.

Eredmények: 
Tisza SE II.–JALTE 4–1
NYVSC–Tisza SE 2–3
Tisza SE II.–T(r)ollas SE 1–4

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában