Helyi sport

2017.09.10. 22:14

Nem volt esélye a Mórahalomnak a győzelemre

Elvitte a győzelemért járó három pontot Mórahalomról a jobb erőkből álló Szekszárd a labdarúgó NB III Közép csoportjának ötödik fordulójában, 2-0-ra nyert.

Munkatársunktól

Mórahalom–Szekszárd 0–2 (0–1)

Labdarúgó NB III, Közép csoport, 5. forduló. Mórahalom, 200 néző. Vezette: Hanyecz Bence – jól (Flinta, Pogonyi).

Mórahalom: Krnács 7 – Szücs 4, Magyar 4,5, Lászik 4,5 – Bokányi 4,5, Szalma 4 (Zámbó 4,5, 46.) Puskás 4,5, Zsoldos 4,5 – Hrabovszki 4 (Busa 4,5, 46.), Podonyi 4, Fábián 4 (Várda –, 74.). Edzők: Magyar György és Vojnics Zelics Szása.

Szekszárd: Filipánics – Károly, Fejes, Lékó, Márton, Arena, Kozics (Juhász M. 75.), Dallos, Bata (Preininger 62.), Turi, Budai (Hegedűs 75.). Edző: Kvanduk János.

Gólszerzők: Turi (16.), Fejes (85.).

Sárga lap: Zsoldos (90.), ill. Márton (43.), Kozics (59.).


A közel háromórás utazás ellenére is pörgősebben, frissebben játszott a Szekszárd a Mórahalom otthonában az NB III-as ötödik forduló mérkőzésén. A hazaiak tompán, sok hibával játszottak az egész találkozón. A vendégek veszélyes kontratámadásokat vezettek, amiknek a végén Krnács Richárdnak többször is bravúrral kellett védenie.


A dekoncentráltság következtében a Szekszárd a 85. percben tette fel az i-re a pontot. Labdát vesztett a Mórahalom, az ellentámadást pedig Fejes Péter váltotta gólra. Legközelebb szombaton 16 órától a Makót idegenben legyőző Iváncsa otthonában lépnek pályára Fábiánék.


Vojnics-Zelics Szása: – Gratulálok a Szekszárdnak, megérdemelten vitték el a három pontot. A győzelemre nem, de a döntetlenre volt esélyünk 1–0 után, de a hajrában egy kontratámadást gólra váltottak és magabiztosan nyertek. Voltak helyzeteink, de a kapu előterében nem tudtuk jól befejezni a támadásainkat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában