Helyi sport

2017.05.29. 08:19

Nyaralni, pihenni ment a MOL-Pick Szeged

Szombat délelőtt a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdásainak szurkolótábora, a Csak Előre Szurkolói Egyesület hívta meg a csapatot, majd délután a Gellért Szabadidőközpontban BBQ partin vett részt Juan Carlos Pastor együttese, ezzel zárult az idény.

Süli Róbert

Kék füst fogadta a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatát a Partfürdőn, immár a megszokott helyen, a Grill Teraszon. A Csak Előre Szurkolói Egyesület folytatta a hagyományt, évzáró partira hívta meg a kedvenceket.


Vendégként ott volt a tiszteletbeli tag, a klub egyik alapítója, Ludányi Márton is, aki hatalmas tapsot kapott, a napokban vehette át a gyémántdiplomáját. A klub minden szurkolónak átadott egy csapatfotót, amit természetesen mindenki aláíratott.


A három távozó játékostól, Urh Kastelictől, Bóka Bendegúztól és Sandro Obranovictól ajándékkal köszöntek el. A trénernek, Juan Carlos Pastornak egy borral kedveskedtek: a mester megígérte, hogy egy spanyol nyári estén csapra is veri. Zubai Szabolcs pedig egy hatvanszeletes tortát vehetett át a szimpatizánsoktól.


Ezzel még nem volt vége a napnak, a Pick busza az újszegedi Gellért Szabadidőközpontig szállította a csapatot. Itt a támogatókkal közösen zárta le az idényt egy BBQ partival.


 José Manuel Sierra is ott volt. A spanyol kapus már túl van a kézműtéten. Egy hónapig lesz rajta a kötés, utána kezdheti el a rehabilitációt.


Szögi Nándor operatív igazgató köszöntötte a szponzorokat, a csapatot, majd a klubvezetés nevében elköszönt a már említett három távozótól. A játékosok közül többen a rendezvény után már hazautaztak, elkezdődött számukra a szabadság. Thiagus Petrus még marad Magyarországon, a brazil játékos édesanyjával, testvérével és annak két gyermekével hazánkban kirándul egy nagyot, találkozik jó barátjával, a Győr klasszisával, Eduarda Amorimmal is.


A felkészülés július 23-án, vasárnap kezdődik a harmadik Picknikkel, amelyen majd a szurkolók megismerkedhetnek a két új szerzeménnyel, Zsitnyikovval és Sigurmassonnal. Július 25-én pedig Szerbiába, Kopaonikra utazik edzőtáborozni a csapat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában