Helyi sport

2015.03.26. 10:37

Sikeres utánpótlás-toborzót tartott a MOL-Pick Szeged

Eldőlt, hogy a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, a negyeddöntőben a MOL-Pick Szeged együttese április 12-én (vasárnap) 19.30-kor fogadja a német THW Kielt. A visszavágót egy hét múlva rendezik.

Süli Róbert

Immár ismert az időpont, a szurkolók ismét beírhatják a naplójukba, hogy a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata április 12-én (vasárnap) 19.30-kor fogadja a VELUX EHF Bajnokok Ligájában a német THW Kiel gárdáját. A visszavágót egy hét múlva, április 19-én szintén 19.30-kor tartják a Sparkassen Arénában. Tét a kölni négyes döntőbe jutás.

Sikeres utánpótlás-toborzót tartott a MOL-Pick Szeged.

Sikeres utánpótlás-toborzót tartott a MOL-Pick Szeged.
Egyelőre még nem kezdődött meg a jegyárusítás – az biztos, hogy a jövő héten indul –, a klub a csapat honlapján egy nappal az árusítás előtt értesíti a szurkolóit, hogy mikor indul meg a jegymester.hu-n az árusítás. A belépő 6 ezer forintba kerül, ismét lesz korlátozott számban állójegy, amely 3 ezer forintba kerül.

Szerdán kora este Hódmezővásárhely és Kistelek után az újszegedi sportcsarnokban tartott bemutató edzést a szegedi egyesület. Két korosztályba, a 7–8 és 9–10 évesek csapatába invitáltak a fiatalokat. Az edzésen ott volt Juan Carlos Pastor vezetőedző, Marko Krivokapics másodedző, Ilyés Ferenc és Vladimir Vranjes játékosok. Pastor mester elárulta a gyerekeknek, hogy kapus volt Valladolidban, de fiatalon befejezte a pályafutását, inkább edző lett. Krivokapics úszóként kezdett Zentán, de nagybátyja olyan hatással volt rá is, hogy testvérével, Miloraddal inkább áttértek a kézilabdára.

Ilyés Ferenc Székelyudvarhelyen először futballozott, azonban édesanyja (Miklós Magdolna a világ legjobb játékosa is volt) legnagyobb örömére sportágat váltott, és kézilabdás lett. Vladimir Vranjes érdekes körülmények között választotta a kézilabdát. Éppen matekdolgozatuk volt a suliban, azonban az egyik osztálytársa szólt, hogy sulimeccs lesz, így került először a csapatba, ahol sokáig átlövő volt, csak később lett beállós. A foglalkozás végén a gyerekek a vendégekkel és az EHF-kupával készíthettek közös fotót.

Címkék#Pick-Szeged

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában