Helyi sport

2016.10.29. 11:59

Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem: rangadók hétvégéje

A Hungerit-Szentes ellen hazai pályán megnyert megyei rangadó (9-8) után ismét Szegeden játszik szombaton 10 órától a Szegedi Vízmű Taylor&Nash Szegedi Egyetem női vízilabdacsapata. Bujka Barbaráék a 3. helyen álló Dunaújvárosi Egyetem csapatát fogadják.

Becsei Dávid

Nehéz hétvége előtt áll [namelink name="Molnár Péter"] együttese. Szombaton az alapszakasz utolsó fordulójában a 3. helyen 13 ponttal álló újvárosiak ellen ugranak vízbe. A Szeged egy esetleges győzelemmel a dobogón zárhatná az alapszakaszt, amelyből még vasárnap hátravan egy mérkőzés Kádár Ildikóék számára: október elején a fél csapat lebetegedett, így az SZNVE a BVSC elleni mérkőzés elhalasztását kérte. A felek ezt a találkozót pótolják Budapesten, a Szőnyi úti uszodában vasárnap 16 órától (tévé: M4 Sport).


 – Két nagyon nehéz találkozóra számítok a Dunaújváros és a BVSC ellen. Két harcos, brusztolós csapat, fizikálisan sokkal több energiát igényelnek ezek a mérkőzések – közölte várakozásait lapunkkal Molnár Péter edző. – Hazai pályán egy szoros meccset szeretnénk játszani a Dunaújvárossal, amelyre a Szentes elleni győzelmünk jó alap lehet. Sajnos [namelink name="Veréb Alexandra"] lebetegedett, így az ő játéka még kérdéses a hétvégén, míg Lengyel Dominikáraebben az évben már feltehetőleg nem számíthatunk.


A szentesi csapat utolsó alapszakaszbeli mérkőzését a listavezető UVSE otthonában játssza.


A férfi vízilabda OB I alapszakaszának 6. fordulójában ma 18 órakor a ContiTech Szeged Diapolo együttese a 9 ponttal a 4. helyen álló VasasPlaket csapatát fogadja. Manhercz Krisztiánék a B csoport 3. pozícióját foglalják el jelenleg, 10 ponttal. Szerencsére Palotáson kívül mindenki egészséges, így [namelink name="Varga Péter"] edző a legjobb csapatát küldheti harcba a meccsen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában