Helyi sport

2016.01.30. 09:31

Tisza Volán Szegedi Vízmű: speciális helyzet - jön a Partizan!

A szerb jégkorongliga újabb fordulójában az éllovas, százszázalékos Tisza Volán Szegedi Vízmű vasárnap 18 órától a szegedi műjégpályán a Partizan Beogradot fogadja.

Mádi József

Jó ránézni a szerb jégkorongliga tabellájára. Az első helyen a Tisza Volán Szegedi Vízmű áll hétből hét sikerrel, ebből négyszer minimum tíz gólt lőtt a csapat. Igaz, [namelink name="Fekti Ádám"] felkeltette a Miskolc figyelmét, így a négy meccsen 13 gólig jutott támadó eligazolt, de legutóbb már pályára lépett a szegedieknél a japán támadó, [namelink name="Omi Soichiro"], aki a KMH Budapest hokisa, és kettős igazolással szerepelhet a Tisza Volán Szegedi Vízműben.

Ódryék vasárnap 18 órától az eddigi legkomolyabb meccsüket játszhatják, hiszen a 10-szeres szerb bajnok Partizan Beograd érkezik a műjégpályára.

 

 Nagy csata lehet. A szegediek (kékben) a rivális Partizan Beograd ellen készülnek. Fotó: Schmidt Andrea

Nagy csata lehet. A szegediek (kékben) a rivális Partizan Beograd ellen készülnek. Fotó: Schmidt Andrea

– Bombaerős az első soruk, ráadásul van három orosz légiósuk is. Még sosem vertük meg őket, éppen itt az ideje! Teljes csapattal készülünk, és remélem, a fiúk átérzik a jelenlegi helyzetet, amely speciális: hibátlan mérleggel vezetjük a bajnokságot. Három meccs van hátra az alapszakaszból, mindhárom mérkőzés rangadó: kétszer a Partizannal, egyszer a Crvena zvezdával játszunk még. Nagyon sokáig ez lesz az utolsó hazai meccsünk, ezért is várjuk a drukkereket a találkozóra – mondta[namelink name=" Kalocsa László"], a Tisza Volán Szegedi Vízmű vezetőedzője.


A három orosz közül [namelink name="Artyem Korshikov"] 27 éves támadó, [namelink name="Aleksandr Vlasov"] 22 éves védő, míg [namelink name="Stanislav Izvekov"] 22 éves támadó.


A siker azért is lenne fontos, mert a rájátszásban az alapszakasz elsője a negyedikkel, a második a harmadikkal találkozik, azaz a két győztes mérkőzésig tartó csatában az első kettő otthonában lenne – ha szükséges – két összecsapás. A Tisza Volán Szegedi Vízmű harmadiknál rosszabb már nem lehet a tíz alapszakaszmeccs után.

A mérkőzés megtekintése ingyenes, és minden szurkoló egy pohár forralt borra a klub vendége.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában