Helyi sport

2016.03.04. 09:22

Tollaslabda: két korosztály küzdött

A tollaslabdázók részére rendeztek U11-es ranglista- és U13-as meghívásos versenyt a Squash Club Szabadidőközpont Károlyi Ákos Tollascsarnokában - több mint harminc versenyző küzdött a helyezésekért.

Munkatársunktól

Az U11-es korosztályban a lányoknál a seregélyesi [namelink name="Szalai Kíra Leila"] diadalmaskodott [namelink name="Szajki Anna"] előtt, a bronzmérkőzésen [namelink name="Ludmann Mira"] verte Bozsogi Mirát. A fiúknál a kiemelésnek megfelelően a DKSE versenyzője, [namelink name="Nagy Bence"] nyert, [namelink name="Nagypáli Marcell"] és a Tisza Tollas SE sportolója, [namelink name="Sebők Barnabás "]előtt, míg a negyedik helyen [namelink name="Vagyóczki Dávid"] végzett.


Az U13-as meghívásos verseny egy egész hétvégés edzőtáboron belül volt. A lányoknál [namelink name="Borbély Hanna"] (DKSE) nyert [namelink name="Bugyenszki Adrienn"] (Érdi VSE), [namelink name="Csomor-Németh Lili"] (DKSE) és [namelink name="Dudás Nelli"] (Bordányi Tollaslabda Egyesület) előtt, a fiúknál pedig a seregélyesi [namelink name="Dulcz Bende"] győzött, megelőzve Könczöl Ádámot (Tisza Tollas SE), Kis-Kasza Miklóst (Érdi VSE) és Mucsi Benedeket (Tisza Tollas SE).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában