Helyi sport

2016.04.09. 11:58

Vidux Tisza Squash SE: Szurkolásra felkészülni!

A szegedi Vidux Tisza Squash SE-t tizenkét sportoló képviseli a ma kezdődő mysoft.hu XXVIII. egyéni országos squashbajnokság főtábláján. A versenynek a Squash Club Szabadidőközpont ad otthon 10 órától.

Gyúrós István

Eljött ez a nap is: 10 órakor elrajtol a Squash Club Szabadidőközpontban a mysoft.hu XXVIII. egyéni országos squashbajnokság. A férfiaknál heten, a nőknél öten indulnak a szegedi Vidux Tisza Squash SE-ből a főtáblán.

A lebonyolítás hasonló a teniszversenyekhez: minden összecsapásnak megvan az idő- pontja, ám ha egy meccs hosszabbra nyúlik, ez módosulhat. A lényeg: ahogy véget ér egy, kis szünettel indul utána a másik.

 

Sebők Benedek a 3-4. helyen kiemelve várja a  versenyt. Fotó: squashpage.net

Sebők Benedek a 3-4. helyen kiemelve várja a versenyt. Fotó: squashpage.net

Nézzük a szegediek programját! Kiss Dánielnek 10 órától Rabi Illés (Etalon SE) lesz az ellenfele, és ugyanebben az időben jön az első házimeccs: Hoffmann Péter csapattársával, Takács Bencével csap össze. Vas Márton és Haskó Zsombor 10.30-tól érdekelt, előbbi riválisa Kovács Zsolt (Go Ahead SE), utóbbié a rekordbajnok, az ob-t 2004 óta sorozatban nyerő Krajcsák Márk (PSA-Griff SE). 11-től jön Sebők Benedek Dévald Péter (Alba-Török SE), majd 11.30-tól Vas Máté Dévald Tamás (Alba- Török SE) ellen. A nyolcaddöntők 12.30-kor, a negyeddöntők 15.30-kor kezdődnek, az elődöntőket vasárnap 11, a finálét 14 órától rendezik.


A nőknél a címvédő Csókási Gabriella erőnyerő, így először 14.30-kor lép pályára, ellenfele Szerencsés Debóra (Öntöde SC). Körmöczi-Vas Enikő déltől játszik Hernold Fruzsina (Budapest SA) ellen, Takács Kata szintén ekkor találkozik Filyó Borbálával (Budapest SA). A négyszeres bajnok Hajnal Helga 12.30-kor mutatkozik be Szűcs Liza (Centrum) ellen, Páj Linda erőnyerő- ként az előbb említett mérkőzés győztesével találkozik 15.30-kor.


A találkozókról a verseny honlapja, a squashclub.hu/ob online tudósításban számol be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában