20 új munkahely Mártélyon

Mártély - Hamarosan Mártélyon nyit új telephelyet a főként megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató szegedi székhelyű Szefo Zrt.

Munkatársunktól

A településen megtartott szerdai testületi ülésen a képviselők elfogadták a cég ajánlatát, amely szerint 5 évig, havi 50 ezer forintért bérlik a Fő utcán található volt takarékszövetkezet épületét. [namelink name="Borsos József"] polgármester lapunknak elmondta, a Szefo és az önkormányzat között már közel egy hónapja zajló tárgyalások eredménye, hogy amennyiben a cég megkapja a minisztérium engedélyét, május közepén megkezdheti működését a faluban.  A telephelyen 20 rehabilitációs ellátásban részesülő személyt alkalmaznának, akik két műszakban, 4-4 órában dolgoznának.

Hasonlóan, mint az egy hónapja Apátfalván nyitott telephelyen, Mártélyon is villanykapcsoló-alkatrészeket szerelnének össze. [namelink name="Kiss Sándor"], a Szefo Zrt. vezérigazgatója megkeresésünkre finomabban fogalmazott, azt mondta, a telephely nyitása előkészítési fázisban van, a végleges döntés várhatóan 2 hét múlva születik meg. Mindeközben a leendő mártélyi telephely átalakítása zajlik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!