A gépkocsifeltörők nem pihentek az ünnepeken

Csongrád megyében nem volt tűzijáték-baleset. A szegedi tűzoltókat négyszer riasztották az ünnepek alatt kisebb tüzekhez, de személyi sérülés egyik esetben sem történt.

Csongrád megyében nem volt tűzijáték-baleset. A szegedi tűzoltókat négyszer riasztották az ünnepek alatt kisebb tüzekhez, de személyi sérülés egyik esetben sem történt. Vásárhelyi kollégáikat viszont tegnap hajnali 5 órakor a Gólya utcába hívták, ahol egy személyautó villanyoszlopnak rohant, s a sérült sofőrt nekik kellett kiszabadítani a roncsból. Szilveszterkor viszont Székkutason volt dolguk, ahol egy kazánház gyulladt ki, de senki sem sérült meg. A szegedi mentőszolgálat ügyeletesétől megtudtuk, hogy a hét vége átlagos volt, leszámítva azt a néhány olyan riasztást, mikor részegekhez hívták őket. A megyeszékhely rendőreinek egy Kárász utcai verekedésen kívül leginkább a gépkocsifeltörők adtak munkát szilveszterkor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!