Étkészletek a szociális intézményeknek

Újabb segélyszállítmányt küldtek Vásárhelyre a németországi Lauf városának johannitái. A Horts Bertram és Brigitte Bertram által a városba szállított adomány ezúttal egy 120 személyes porcelán ét- és evőeszközkészletből áll, amelyet a város szociális intézményei számára gyűjtöttek.

Újabb segélyszállítmányt küldtek Vásárhelyre a németországi Lauf városának johannitái. A Horts Bertram és Brigitte Bertram által a városba szállított adomány ezúttal egy 120 személyes porcelán ét- és evőeszközkészletből áll, amelyet a város szociális intézményei számára gyűjtöttek. A johannita házaspár – amelyet tegnap városházi irodájában fogadott Kószó Péter alpolgármester, a Johannita Segítőszolgálat helyi vezetője – két évvel ezelőtt már hozott adományt a városba. Most nem csupán megtekintik az intézményeket, de azt is felmérik, mire lenne még szükségük. A német johanniták tavaly összesen 67 tonna – 48 ezer euró értékű – adományt szállítottak a városba. Ezek nagy részét Vásárhelyen és a város környéki településeken élő rászorultak között osztották szét, de jutott a határon túli magyar településeken élőknek is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!