Havi egymillió étkeztetésre

Vásárhelyen tavaly januárban 165 felnőtt részesült a város által biztosított szociális étkeztetésben – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Kiss Andrásné, az önkormányzat népjóléti csoportjának főtanácsosa.

Vásárhelyen tavaly januárban 165 felnőtt részesült a város által biztosított szociális étkeztetésben – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján [namelink name="Kiss András"]né, az önkormányzat népjóléti csoportjának főtanácsosa. A felmérések alapján azonban ennél sokkal több rászoruló van a városban, így 2006 közepétől 724 ember részére biztosítják hétfőtől péntekig a napi egyszeri meleg ételt, amelyet a Hódmenza Kht. készít el. Egy adag étel teljes ára 470 forint. Ezt a rászorulók felének nem kell kifizetnie, míg a többiek csökkentett díjat fizetnek. Az étkeztetésben részt vevők főleg az idősebb korosztály tagjai. A város önkormányzatának a szociális étkeztetés havi egymillió forint kiadást jelent. Központi pályázatokat nem írtak ki erre a célra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!