Vasárnap ingyenes a vásárhelyi strand

Május 27-én, a gyermeknapon minden 18 év alatti vendég ingyen mehet be a Hódmezővásárhelyi Strandfürdőbe és a fedett uszodába – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján Molnár Attila, a Hód-Strand Kft. ügyvezető igazgatója.

Május 27-én, a gyermeknapon minden 18 év alatti vendég ingyen mehet be a Hódmezővásárhelyi Strandfürdőbe és a fedett uszodába – mondta el tegnapi sajtótájékoztatóján [namelink name="Molnár Attila"], a Hód-Strand Kft. ügyvezető igazgatója. Ezen a napon fogják bemutatni a gyermekmopedeket, melyeket a 3-8 éves korosztály számára szerzett be a strand.

Gyermeknapon ezek a kismotorok délelőtt 10 és délután 4 óra között ingyenesen, az erre a célra létesített pályán próbálhatók ki. Jövő héttől ezek folyamatosan bérelhetők lesznek.

A strandfürdő megújulásának részeként visszaállították az udvari sakkpályát. Emellett tovább bővül a szolgáltatások köre, így a már meglévő aquafitness, spinning, strandröplabda és babaúszás mellett hamarosan átadják a minigolfpályákat és a gyerekek számára vett különféle elektromos játékokat. A fedett uszodában pedig megkezdte működését a strand első olyan büféje, ahol a hagyományos frissítők mellett az egészséges táplálkozást szolgáló üdítőitalok is megtalálhatók, és igazi kuriózumként amerikai hot doggal is szolgálnak.

Ezenkívül a középső és a meleg vizes medencét élményelemekkel látják el, az előbbiben nyakmasszírozás, míg az utóbbiban övzuhany várja majd a felfrissülni vágyókat.

Ezek is érdekelhetik