Megrongálták a mindszenti jegyző autóját

Mindszent - A minap megrongálták Hevesi Tamás mindszenti jegyző autóját. Az utcán hagyott Fiat Marea bal oldalát egy éles, hegyes tárggyal – a rendőrség szerint valószínűleg szöggel – az első sárvédőtől a hátsóig végigkarcolták, és az elkövető még három függőleges csíkot is húzott rá.

A minap megrongálták Hevesi Tamás mindszenti jegyző autóját. Az utcán hagyott Fiat Marea bal oldalát egy éles, hegyes tárggyal – a rendőrség szerint valószínűleg szöggel – az első sárvédőtől a hátsóig végigkarcolták, és az elkövető még három függőleges csíkot is húzott rá. A karcolás egészen az alapozóig hatolt. A kocsi teljes baloldalát újra kell festeni, a becsült kár 150 ezer forint.

– Feljelentést tettem ismeretlen tettes ellen – nyilatkozta lapunknak Hevesi Tamás –, és már folyik a nyomozás. Nem akarok vádaskodni, találgatni, hogy ki lehetett a rongáló, megvárom az eljárás végét, így korrekt. De abban majdnem biztos vagyok, hogy politikai indítékú az ügy, az ilyen nézetkülönbséget viszont nem ilyen módon kellene lerendezni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!