Zsótérral kiegyezne a testület

A mindszenti önkormányzat rendkívüli ülésén ismét egymásnak ugrott Zsótér István polgármester és a képviselő-testület. A Polgármesteri Hírlevél című kiadványban Zsótér több képviselőt is támadott, kritizált, akik ezt a helyszínen kikérték maguknak.

Imre Péter

Ezenkívül az érintettek még egy sajtónyilatkozatot is közzétettek, amelyben felsoroltak mindent – ezekről rendszeresen beszámoltunk –, ami Zsótér rovásárra írható. A városatyák felszólították a polgármestert, fejezze be a testület elleni bosszúhadjáratát, dolgozzon, vagy ha erre nem képes, mondjon le. Hevesi István képviselő – ő reagált a rendkívüli ülésen a Polgármesteri Hírlevélben megjelentekre – ezen már finomított.

– Arra szeretnénk kérni, hogy dolgozzon. Mi elfogadtuk, hogy Mindszent lakossága őt választotta meg polgármesternek, de neki is el kellene fogadnia, hogy van egy tizenhárom tagú képviselő-testület. Minket is megválasztottak. Hagyja abba a bosszúhadjáratot, és kezdjünk el végre együtt, a városért dolgozni. Erre a szól a mandátumunk, és már nyolc hónapot elvesztegettünk. A programját is szívesen látnánk végre. Vevők vagyunk minden jó ötletre.

– Ugyanúgy dolgozom, mint a képviselő-testület többsége – közölte a polgármester –, csak másként gondolkozom Mindszent irányításáról. Nem akarom adósságcsapdába vinni a várost, nem vagyok híve a hitelfevételnek, jó gazdaként igyekszem gazdálkodni. Ebből adódnak az ellentétek, amelyek olykor személyeskedésig fajulnak. Ha a testületnek azt jelenti a munka, hogy csatlakozzam hozzájuk, az ő általuk képviselt szisztémához, akkor tévednek, ezt nem fogom megtenni. Arra is hajlandó lennék, hogy időközi választáson méressük meg magunkat újra, de az kevés, ha ezt egyedül akarom.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!