Győzi Ildikójánál nincs türelmesebb társ

Ha minden igaz, Győzike megfogta az isten lábát: a vásárhelyi Ildikónál béketűrőbb nőt el sem lehet képzelni. Tegnap megtudtuk róla, hogy nagyon jól viseli a média felfokozott érdeklődését, Győzike szerint a telefonbeszélgetés alatt is ott volt vele.

Bakos András

Ha minden igaz, Győzike megfogta az isten lábát: a vásárhelyi Ildikónál béketűrőbb nőt el sem lehet képzelni. Tegnap megtudtuk róla, hogy nagyon jól viseli a média felfokozott érdeklődését, Győzike szerint a telefonbeszélgetés alatt is ott volt vele. Egy rossz szót sem hallottunk a háttérből, amikor Győzi kérdésünkre válaszolva azt magyarázta, hogy a jövőt senki sem sejtheti: „még az is lehet, hogy kibékülök szerelmemmel, Bea asszonnyal".

Miközben a bulvárlapok és internetes portálok azt próbálják belőni, hogy huszonöt- vagy negyvenmillió forintot kap majd a Gáspár család a legnézettebb magyar tévéműsor folytatásáért, a mi figyelmünket a történet Csongrád megyei szála, Ildikó tartja ébren. A lány már sokkal érdekesebb – habár sajnos néma, és elfátyolozott arcú – szereplője az operettnek, mint maga Győzike. Bár a lány vezetéknevét továbbra is titkolja a sajtó elől a rapper, tegnap nagyon sokat sikerült megtudni róla.
A tegnapi számunkban megjelent írás után most azt kérdeztük a roma rappertől, mit szól ahhoz, hogy az újságok feltételezik: 40 millió forintért hajlandó lesz kibékülni a feleségével, és tetszett-e a Blikk címlapján a fotó, amelyen vámpírszemfogat rajzoltak neki.

– Kóstolgatnak, fáj, de nem tudunk mit csinálni, mert megfenyegetett az újságíró, hogy ha ellene megyünk, kicsinál minket – vázolta a pillanatnyi helyzetet Gáspár Győzike. – Sajnos nem tudunk mit tenni, ehhez kevesek vagyunk. Ami meg a pénzt illeti, én világosan megmondtam, hogy nem tartunk ott, leültünk beszélgetni az RTL Klubbal, még nem egyeztünk meg. De az újságok mindig jobban tudnak mindent, én csak állok, mint a hülye. Addig, míg a család nem áll össze, és nincs egy egység, addig nincs Győzike-show, mi romák vagyunk, szeretjük egymást, tisztességesen élünk.

Feltettük a kérdést, hogy ezt akkor úgy képzeli-e, hogy Ildikó is, és Bea is szerepel a műsorban. De kiderült, hogy szegényes a fantáziánk.
– Épp erre mondtam én tegnap, hogy nem tudom, lehet, nem akarok előre látni. Ha tudnám, hogy odakinn az utcán majd elesek, akkor nem indulok el. Minden lehetséges. Az is, hogy a szerelmemmel, Bea asszonnyal kibékülök. Minden lehetséges, uram. Nézzük meg: hát ki gondolta volna azt régen, hogy szétlopják az országot, hogy a tojás huszonöt forint lesz?

Győzike azt mondta, hogy Ildikó – akivel az újságok szerint azután jött össze, hogy menthetetlennek minősítette a házasságát – most is ott van vele. De nem közszereplő, és továbbra is védeni akarja a nyilvánosság káros hatásaitól. A kérdésre, hogyan viseli barátnője a média fokozott érdeklődését, és azt is, hogy mindennap mondani kell valamit, azt válaszolta: – Jól viseli, abszolút nem foglalkozik vele.
Valóban: egy neheztelő szót sem hallottunk közben a háttérből, Bea asszony emlegetése közben sem.

Győzike azt is elárulta, hogy tényleg jönnek a napokban Hódmezővásárhelyre, a gyerekekkel, Evelynnel és Virággal. De nem az ünnepségre vagy valamelyik koncertre kíváncsiak.
– Ott sokan vannak, Isten őrizz! Mi elleszünk magunkban, szépen, nem mondom meg, hogy hol.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!