Civileket támogat a vásáhelyi közalapítvány

Hódmezővásárhely - Helyi sportegyesületek és olvasókörök működési támogatására és rendezvényeik megvalósítására írt ki pályázatot a Hódmezővásárhely Városáért Közalapítvány – tájékoztatott Ambrus Norbert, az alapítvány titkára.

Az 1996 óta működő szervezet célkitűzése, hogy anyagi lehetőségeihez mérten segítse a településfejlesztés és településrendezés feladatait, az épített és természeti környezet védelmét, a helyi közutak és közterületek fenntartását, a közművelődési, tudományos és művészeti tevékenység, valamint az egészséges életmód közösségi feltételeinek elősegítését, illetve az egészségügyi és szociális alapellátás és az alapfokú nevelés, oktatás biztosítását. A pályázó szervezeteknek röviden be kell mutatniuk a tevékenységüket, és meg kell jelölniük, mire szeretnék fordítani a támogatást. Emellett csatolni kell egy igazolást arról, hogy nincs köztartozásuk. A pályázatokat két példányban november 26-áig a közalapítvány nevére, Ambrus Norbert részére postai úton kell benyújtani. Cím: Hódmezővásárhely megyei jogú város polgármesteri hivatala, 6800 Hódmezővásárhely, postafiók 23., Kossuth tér 1. Az ehhez szükséges adatlapok a városháza emelet 24-es szobájában igényelhetők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!