Ingyenes pályázati tanácsadás Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Péntekenként díjmentes pályázati tanácsadással és segítségnyújtással várják a hódmezővásárhelyi kistérség vállalkozóit, őstermelőit, önkormányzatait, civil- és nonprofit szervezeteit a Takács Ferenc Képzőközpontban – tudtuk meg Barna Viktortól, a helyi vidékfejlesztési iroda vezetőjétől.

A fogadóórák alkalmával az érdeklődők megismerkedhetnek az Új Magyarország fejlesztési terv és az Új Magyarország vidékfejlesztési program európai uniós pályázataival, illetve egyéb pályázati lehetőségekkel.

Barna Viktor elmondta, eddig főként mikro-, kis- és középvállalkozások érdeklődtek, de jönnek a fiatal gazdák is. Több civil szervezet ökoturisztikai és hagyományőrző ötletekkel érkezik. Jövő év elején számos új EU-s pályázat indul, köztük lesz falumegújításról és -fejlesztésről szóló is. Így a forráshiánnyal küzdő önkormányzatok pénzhez juthatnak majd terveik megvalósításához.

Az ingyenes tanácsadást minden pénteken reggel 8-tól délig tartják a Hód-mezőgazda Zrt. kiállítási területe mellett lévő Takács Ferenc Képzőközpontban. A pályázatok iránt érdeklődőket Barna Viktor mellett [namelink name="Szeli Ferenc"], az Új Magyarország fejlesztési terv tanácsadó hálózat kistérségi tanácsadója és Virág Lajos, az Önkormányzati és Területfejlesztési Minisztérium kistérségi koordinátora segíti.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!