Szexis színésznők pikáns szerepben Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Oszter Alexandra és Fésűs Nelly is játszik holnap este a vásárhelyi Petőfi Művelődési Központban színpadra kerülő Elvámolt nászéjszaka című pikáns francia vígjátékban. Oszter Alexandra – aki nemrégiben a nyuszis magazinban mutatta meg bájait – lapunknak elmondta: tartja a szavát, nem vetkőzik többet.

Korom András

Erotikus elemekkel fűszerezett fergeteges vígjáték szemtanúi lehetnek a vásárhelyiek holnap este 7 órától. A Petőfi Művelődési Központban ugyanis parádés szereposztásban mutatja be a Straub Dezső vezette társulat az Elvámolt nászéjszaka című darabot.

A nem mindennapi bájait nemrégiben a nyuszis magazinban is megmutató Oszter Alexandra a szexis Lisa szerepét játssza.

– Tartom a szavam, többé nem vetkőzöm, Lisa szerepében épp ellenkező karaktert játszom – mondta lapunknak a színésznő. Oszter Alexandra hozzátette: három évig játszott a Bodrogi Gyula igazgatta Vidám Színpadon, s innen ismeri Straub Dezsőt és a többieket. Az édesapjával gyakran játszó Sáfár Anikóhoz és lányához pedig gyermekkori barátság fűzi.

Oszter Alexandra Lisa szerepében és Straub Péter.
Fotó: DM/DV

– Vándorszínésznek tartom magam, s ezt nem szégyellem, sőt nagyon szeretem a vidéki közönséget, sokszor jobban, mint a fővárosit – mondta Oszter Alexandra.

A darabban Fésűs Nelly alakítja Zezét, a festőnek álcázott kéjnőt. Fésűs Nelly már szintén megmutatta bájait a nyuszis magazinban. Az est folyamán a női szíveket Gergely Róbert dobogtatja majd meg, de megjelenik a színdarabban tartalék vőlegényként Beleznay Endre, s játszik Rátonyi Hajni, Benkóczy Zoltán és maga a rendező Straub Dezső is, míg felesége szerepében Sáfár Anikót láthatják a vásárhelyiek.

– Straub Dezső érdeme a parádés szereposztás – mondta lapunknak Fogarassy András. A darab producere hozzátette: a vígjátékot nagy sikerrel és telt házak előtt játszották, s Vásárhelyen is erre számítanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!