Rendőr irányítja a forgalmat a bagolyvári csomópontban

Hódmezővásárhely - Elbontják a jelzőlámpákat, középszigeteket, valamint szegélyt építenek, és leaszfaltozzák a kiszélesítéseket Vásárhely új körforgalmának helyén. A bagolyvári kereszteződésben ezért szombat este hat órától rendőr irányítja a forgalmat.

Munkatársunktól

Már körvonalazódik Vásárhely legújabb körforgalma a bagolyvári csomópontban, mely a város egyik legforgalmasabb kereszteződése. Itt azért van szükség körforgalomra, mert a mostani jelzőlámpás irányítás mellett csak nagyon lassan tudnak átjutni a járművek. Az átalakítást nemrég kezdték el. Az önkormányzat azt szeretné, ha azok a nagyobb munkálatok, melyek az áthaladó forgalom szakaszos leállítását vagy elterelését eredményezik, minél rövidebb időn belül elkészülnének.

A polgármesteri hivataltól kapott tájékoztatás szerint szombaton elbontják a középszigeteket a csomópontban, valamint leaszfaltozzák a kiszélesítéséket, és szegélyt építenek. A jelzőlámpákat este 6 órakor kikapcsolják, mivel ekkor alakítják ki a körforgalmi rendet. A járműveket rendőrök irányítják. Vasárnap folytatódik a szegélyek építése. Emellett elbontják a közvilágítást, illetve a jelzőlámpákat is. A forgalmat ekkor is rendőrök irányítják.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!