Sport- és egészség-nap Vásárhelyen

Hódmezővásárhely - Sport- és egészségnapot rendeznek holnap reggel 9 órától az Egészséges Vásárhely Program keretében a hódmezővásárhelyi strandon.

Munkatársunktól

A nagyszabású rendezvényt Lázár János polgármester, Kallai Árpád, az Erzsébet-kórház főigazgatója és Béres József, a Béres Egészség Hungarikum Program alapítója nyitja meg. A programon többek között ingyenes szív- és érrendszeri szűrővizsgálatok, emlőrákszűrés 45 és 65 év közötti nők körében, bőrgyógyászati szűrés, stresszfelmérés, valamint szakorvosi tanácsadás is szerepel. Az uszoda aulájában délelőtt fél 11-től egészségmegőrző beszélgetés kezdődik szakértők, orvosok és Béres József részvételével. A gyermekeket egész nap játszóház, légvár és sportversenyek várják.

A városban működő sportegyesületek sportolói látványos programokkal mutatkoznak majd be, a futásra vágyók pedig profi edzők segítő tanácsaival hangolódhatnak rá a rendszeres testmozgásra. Délután fellép a Bolyki Brothers énekegyüttes, és Máté Péter-emlékelőadás is lesz neves előadóművészek közreműködésével. A sport- és egészségnapra kilátogatók díjtalanul vehetik igénybe az uszoda sport- és szabadidős szolgáltatásait is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!