Nászútért viaskodó arák

Hódmezővásárhely - Mennyasszonyok küzdelmét leshetjük meg minden héten. A "harc" nem ringben zajlik, és nem is húznak bokszkesztyűt az arák, csípős kritikákkal „küldik padlóra" vetélytársaikat a Viasat 3 televíziós csatorna legújabb, Négy esküvő című műsorában. <br>

Kancsár Tímea

– A fődíjként megnyerhető egzotikus nászút reményében jelentkeztünk a műsorba, nem kell semmit sem másképpen tennünk, mint ahogyan eredetileg a férjemmel, Csabával elterveztük – mesélte Dokubo Efereta hódmezővásárhelyi menyasszony. A 27 éves orvostanhallgató a vásárhelyi Szent István-templomban mondta ki a boldogító igent állatorvosként dolgozó kedvesének, és a lagzira a Fekete Sas Hotelben került sor.

Dokubo Efereta imád lovagolni, de ezt a hobbiját a műsor ideje alatt csak korlátozva gyakorolhatja – nehogy megsérüljön. Fotó: DM/DV

Dokubo Efereta imád lovagolni, de ezt a hobbiját a műsor ideje alatt csak korlátozva gyakorolhatja – nehogy megsérüljön.
Fotó: Varga Csaba

Az eseményekbe a nézők is bekukkanthatnak a televízió képernyőjén keresztül a ma esti műsorban: kiderül például, hogy a szertartás és a vacsora között a fiatal pár fotózás miatt „elszökött" ugyan, de hogy a násznép ne unatkozzék, salsabemutatót szerveztek. Efereta nem is sejti, három vetélytársa – akik részt vettek az esküvőjén – miként kritizálta, és hogyan szavazott, mindenesetre ő mindent megtett azért, hogy a ruhára, a vacsorára és a hangulatra kiosztható százötven pontból minél többet megszerezzen. A nigériai édesapától született ara eredetileg operaénekesnek készült, és kedves ismerőseinek a mai napig elvállalja, hogy elénekli például az Ave Mariát egy esküvői szertartáson.

A televíziós felhívására egyébként több száz házasulandó pár jelentkezett, aki hajlandó volt kamerák és ellendrukkerek jelenlétében kimondani a boldogító igent. Van olyan ara, aki költséget nem kímélve hercegkisasszonyként esküszik örök hűséget, de vegyes nemzetiségű szertartásra is meghívót kapott a stáb Kínába, és láthattunk menyecskét, aki a levegőből érkezett a menyegzőre. Hamarosan adásba kerül egy csaknem ezerfős roma lagzi, illetve egy hagyományos zsidó esküvő is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!