Lázár Vásárhelyre hívja az MSZP-frakciót

Hódmezővásárhely - Lázár János meghívta Hódmezővásárhelyre Mesterházy Attilát, az MSZP elnök-frakcióvezetőjét és az ellenzéki képviselőcsoport minden tagját, hogy "saját szemükkel győződjenek meg azokról a kezdeményezésekről, intézkedésekről és intézményekről, amelyeket Hódmezővásárhely vezetése az elmúlt húsz évben a szegények védelme és társadalmi felzárkóztatása érdekében hívott életre".

Delmagyar.hu

A Fidesz parlamenti frakcióvezetője, Hódmezővásárhely polgármestere a város honlapján szerdán közzétett, Mesterházy Attilának címzett levelében azt írta: az elmúlt időszakban úgy tapasztalta, hogy mind parlamenti, mind polgármesteri munkája felkeltette a Magyar Szocialista Párt érdeklődését, ezért szeretné meghívni a párt elnök-frakcióvezetőjét és a szocialista képviselőcsoport minden tagját Hódmezővásárhelyre.

"Képviselőtársaimmal pártállástól függetlenül azon dolgozunk, hogy a meglévő társadalmi különbségeket felszámoljuk. Ezért alakítottuk úgy oktatási rendszerünket, hogy minden vásárhelyi gyermek egyenlő esélyekkel részesülhessen a 21. század színvonalának megfelelő oktatásban" - hangsúlyozza a kormánypárti politikus, aki szerint a szocialisták hódmezővásárhelyi látogatásuk alkalmával meggyőződhetnének arról, hogy a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkóztatása és az integráció miként valósul meg a csongrádi városban.

[namelink name="Lázár János"] szerint a találkozó emellett alkalmat teremthetne arra is, hogy ismertessék a szocialistákkal az Egészséges Vásárhely Programot, a Nyugdíjas Lakóparkot, továbbá "megnézhetnének több mint 120 ingyenesen kiosztott telket, amelynek segítségével fiatal családok építhették fel saját otthonaikat".

Lázár János Mesterházy Attilához írt leveléhez kattintson ide! >>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!