Egészségváros Vásárhelyen: május 19-én

Hódmezővásárhely - Szűrések, tanácsadás, fitnesz-, torna- és gyerekprogram is lesz a Kossuth téren.

Munkatársunktól

Ingyenes családi programok, szűrések, egészségügyi tanácsadás, ismeretterjesztő előadások, fitnesz-, torna- és gyerekprogram, színpadi műsor – ezt kínálja többek között a Richter Egészségváros Program május 19-én 10–18 óráig a Kossuth téren, Vásárhelyen. 2009- ben indult a gyógyszergyártó cég országjárása. Célja: az egészségtudatos gondolkodás, üzenete: az egyéni felelősség és szerepvállalás az egészségi állapot alakulásában.

A Richter helyszínenként 2 millió forint adományt ajánl fel a helyi kórházaknak, így az Erzsébet-kórháznak is. Az összeget a résztvevők az elvégzett szűrővizsgálatok, meghallgatott előadások, tanácsadások, tornák után kapott pontokkal növelhetik. Az eddigi 20 helyszínen az 52 ezer résztvevő több mint 40 millió forinttal egészítette ki az adományt azzal, hogy tett az egészségéért. A kórházak összesen több mint 80 millió forint támogatást kaptak a gyógyszergyártótól. Az Egészségváros-program védnöke [namelink name="Rudolf Péter"] színművész-rendező, aki személyes példával biztat az egészséges életmódra. A rendezvény háziasszonya [namelink name="Jaksity Kata"] műsorvezető.

[namelink name="Katus Attila"] aerobik világ- és Európa-bajnok gyakorlati útmutatót is ad: fitneszprogramra várja a fiatalokat, időseket, és személyre szabott életmódtanácsokkal. A családi rendezvényen bemutatkoznak a helyi sportegyesületek, tánccsoportok, valamint élő Class FM kívánságműsor is lesz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!