,,A bajt nem ide kell hozni" - Hódmezővásárhelyen és Makón járt az igazságügyi miniszter

A bajt nem ide kell hozni, hanem ott kell segíteni, ahol baj van - jelentette ki Trócsányi László.

Kovács Erika

Lázár János meghívására pénteken Hódmezővásárhelyen és Makón járt Trócsányi László igazságügyi miniszter, a Fidesz–KDNP EP-választási listavezetője. – Ma Európában kétfajta politikus van. Az egyik a hazája érdekeit képviseli, a másik pedig feladja a nemzeti érdekeket, globális világban gondolkodik, európai egyesült államokat vizionál – mondta a vásárhelyi sajtótájékoztatón Lázár János országgyűlési képviselő.


– Egyenjogú partnerként akarunk részt venni a küzdelmekben, a vitákban – hangsúlyozta Trócsányi László. A politikus a legfontosabb kérdések között a migrációt emelte ki.

 

– Magyarországnak egyértelmű az álláspontja. A bajt nem ide kell hozni, hanem ott kell segíteni, ahol baj van

– jelentette ki a miniszter.


Újságírói kérdésre Trócsányi László elmondta, nem találkozott Hódmezővásárhelyen a polgármesterrel. Lázár János hozzátette, ő tavaly májusban találkozott utoljára hivatalosan Márki-Zay Péterrel, akitől kérte, hogy bocsássa a rendelkezésére a város fejlesztésével, jövőjével kapcsolatos elképzeléseit, hogy tudjon segíteni.


– A mai napig nem kaptam ilyen programot. Ezért nagyon egyszerű a választás, hogy kivel beszéljen az ember. Akinek nincs programja, elképzelése Hódmezővásárhely jövőjéről, azzal egyszerűen nem tudunk mit beszélni, nincs miről egyeztetni – közölte a képviselő.


(leadképünk illusztráció - a szerk.)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!