A bíróság alaposnak találta az indokot: előzetesbe került a mindszenti molesztáló - galéria

Szexuális kényszerítés miatt vették őrizetbe, az előzményeket lapunk is megírta. Ha elítélik, 10 évre is börtönbe kerülhet.

Munkatársunktól

Mindszent, Szeged. Egy hónapra előzetes letartóztatásba helyezte pénteken a Szegedi Járásbíróság azt a 66 éves mindszenti férfit, aki ellen szexuális kényszerítés gyanúja miatt nyomoznak. Szerdán állították elő a vásárhelyi rendőrök, majd őrizetbe vették, és az eddigi adatok alapján kezdeményezték a letartóztatását. Az indokot alaposnak találta a bíróság.


Ha elítélik, a Btk. ide vonatkozó része szerint 5-től 10 évig terjedő börtönbüntetést kaphat.

Előzetesbe került a mindszenti molesztáló. Fotó: Karnok Csaba - GALÉRIA


Korábban megírtuk: fűnyírásra, egyéb kerti munkákra keresett fiúkat, akiket aztán zaklatni próbált. Miután megírtuk a történetet, lapunknál újabb sértett jelentkezett, a rendőrség pedig hivatalból ismét eljárást indított - írta a police.hu.

 

Belenézett a nadrágjába


Az egyik eset két éve történt: a 12 éves fiú fűnyírásra, ház körüli munkára jelentkezett. Az első napi munkát kifizette a férfi, aztán közölte, másnap egy közeli településre mennek, és ott is fognak aludni. A fiú később sms-t küldött haza, hogy nem akar tovább ott maradni: a férfi megsimogatta a hasát, belenézett a nadrágjába, majd amikor a fiú zuhanyozott, bement hozzá a fürdőszobába, meztelenül. Az ügyből eljárás lett, már a bíróság tárgyalja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!