A Jobbik szerint nincs sikertörténet Hódmezővásárhelyen

Hódmezővásárhely - Nagygyörgy Anna: A munkahelyteremtés nem annyira az önkormányzat sikertörténete, hanem azoké a vásárhelyi vállalkozóké, akik elkezdték vagy bővítették vállalkozásukat.

Munkatársunktól

– 1243 munkahely létrejöttét és megtartását támogatta a vásárhelyi önkormányzat [namelink name="Fekete Ferenc"] fideszes önkormányzati képviselő tájékoztatása szerint. Csak azt felejtette el hozzátenni: pénzügyi hátterét a Nemzetgazdasági Minisztérium pályázaton adta, a mi adónkból – mondta a tegnapi sajtótájékoztatón [namelink name="Nagygyörgy Anna"], a Jobbik önkormányzati képviselője. – A munkahelyteremtés nem annyira az önkormányzat sikertörténete, hanem azoké a vásárhelyi vállalkozóké, akik elkezdték vagy bővítették vállalkozásukat. Nagyobb munkahely az elmúlt években nem jött létre Vásárhelyen, ez pedig a magas helyi adóterheknek is köszönhető – jelentette ki.

Képviselőtársa, [namelink name="Molnár Lászlóné"] a vásárhelyi egészségügy fejlesztését vette górcső alá. Úgy vélte: a Szegedi Tudományegyetem onkológiai osztályával kötött megállapodás, vagy a makói és a vásárhelyi kórház integrációja, illetve az új sürgősségi osztály sem sikertörténet. A sürgősségi osztállyal kapcsolatban elmondta: a betegek szerint 4-5 órát is kell várni. Nem értette azt sem, miért kell a páciensnek „tesztlapot" kitölteni, és például olyan kérdésekre válaszolni: milyen erős fájdalmat érez? Ha valakinek eltört valamije, annak Szegedre kell mennie gipszeltetni. Nincs ultrahang, de még egy plédet sem tudnak adni a vacogó betegnek – magyarázta Molnár Lászlóné.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!