A legjobbak elismerése Vásárhelyen

Hódmezővásárhelyen, a polgármesteri hivatal dísztermében köszöntötték a legjobb sportolókat, edzőket, testnevelőket és sportvezetőket.

Munkatársunktól

– A történelem során számtalanszor bebizonyosodott, hogy a fejlődés alapja a versengés, a késztetés arra, hogy utolérjük, és idővel magunk mögött hagyjuk saját korlátainkat. A siker pedig olyan új lehetőségeket nyit meg előttünk, amelyre sosem gondoltunk volna. Ezért fontos a sport támogatása – mondta beszédében [namelink name="Almási István"], Hódmezővásárhely polgármestere a város legjobb sportolóinak, kiemelkedő munkát végző edzőinek, testnevelőinek és sportvezetőinek köszöntésén a polgármesteri hivatal dísztermében.

A válogatott vízilabdás, Kiss Csaba adta át a díjakat. Fotó: DM/DV

A válogatott vízilabdás, Kiss Csaba adta át a díjakat. Fotó: DM/DV
Az esemény díszvendége, a Szeged VE Európa-bajnok vízilabdása, [namelink name="Kiss Csaba"] először azt említette meg, hogy nagyon irigyli a vásárhelyi úszókat, vízilabdásokat a szép és ideális körülményeket nyújtó Gyarmati Dezső Sportuszodáért, Szegeden még csak hasonló sincs, majd azzal folytatta: – Egy város sportéletét, annak erejét a díjazottak száma mutatja meg, és itt a sportolók megtöltötték a dísztermet, erre Hódmezővásárhely büszke lehet. Gratulálok mindenkinek, köszönöm, hogy sportolnak! – zárta rövid köszöntőjét a klasszis, akitől többen begyűjtötték az értékes szignót. Az ünnepségen a legapróbbaktól a szeniorokig díjazták a versenyzőket.

Díjazottak

Jó sportoló, jó tanuló, alsósok: [namelink name="Ugrai Panna"] (úszás, Hód Úszó SE/Mindszenti Általános Iskola) és [namelink name="Juhos Péter"] (tékvandó, Máté Taekwondo & Hapkido KSE/Németh László Gimnázium és Általános Iskola), felsősök: [namelink name="Dobó Anita"] (tékvandó és hapkidó, Hwarangdo SE/Tabáni Általános Iskola) és [namelink name="Makó András"] (vívás, Csomorkány SE/Németh), középiskolások: [namelink name="Szűcs Noémi"] (atlétika, Hódiák SE/Bethlen Gábor Református Gimnázium) és [namelink name="Király Dávid"] (labdarúgás, HFC/HSZI Eötvös József Székhelyintézmény), egyetemisták, főiskolások: [namelink name="Tóth Ibolya"] (atlétika, Hódiák/SZTE) és [namelink name="Zsarkó Dániel Péter"] (tékvandó és kick-box, ITF/SZTE). A 2013- as év utánpótlás sportolója: [namelink name="Rakitta Milla"] (Hód-Fitness SE) és [namelink name="Lázár Mihály"] (Hód Kerékpár SE), felnőtt sportolója: [namelink name="Krucsai Zsanett"] (atlétika, Hódiák) és [namelink name="Máté Zsolt"] (tékvandó, Máté Taekwondo & Hapkido KSE), szenior sportolója: [namelink name="Tisza Andrásné"] (tékvandó, Hwarangdo SE) és [namelink name="Paku Zoltán"] (úszás, HSÚVC), csapata: a Hód-Fitness SE Kuba csapata ([namelink name="Börcsök Fanni"], [namelink name="Dobos Zsófia"], [namelink name="Kása Viktória"], [namelink name="Kosztolányi Anna"], [namelink name="Nagy Viktória"], [namelink name="Törökgyörgy Adrienn"], edző: [namelink name="Miklós Melinda"]) és a Kosársuli SE felnőttgárdája ([namelink name="Czibere Zoltán"], [namelink name="Grezsa Bence"], [namelink name="Gruda Gergely"], [namelink name="Horgos Tamás"], [namelink name="Kukla Zsolt"], [namelink name="Marko Marinkovics"], [namelink name="Mócsai Milán"], [namelink name="Nyilas István"], [namelink name="Rostás Gábor"], [namelink name="Rostás Imre"], [namelink name="Szilágyi László"], [namelink name="Varga Dánel"], [namelink name="Vas Péter"], [namelink name="Vejinovics Szasa"], edzők: dr. [namelink name="Elek András"] és [namelink name="Utasi Gábor"]) lett. A Hódtói Sportcsarnokban az „Akikre büszkék vagyunk" táblára dr. [namelink name="Borbáth Csaba"] (kosárlabda), [namelink name="Kerekes János"] (ökölvívás) és [namelink name="Német Lajosné"] (sportvezető, testnevelő, edző, főként atlétika és úszás) került fel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!